Site icon Editia de Dimineata

​Ce mai fură rușii de prin Ucraina. Mașini de spălat, telefoane, covoare…acum și un raton de la zoo (VIDEO)

Desigur, ne-am obișnuit de mult cu „capturile” soldaților celei de-a doua armate a lumii. Mașini de spălat, frigidere, covoare, haine, telefoane mobile…toate sunt deja “clasice”. Pentru că în filmarea de mai jos vedem cum un soldat rus ia un raton de la grădina zoologică.

Pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare video în care ar apărea un rus care fură un raton de la grădina zoologică din Herson. Imaginile au fost postate de un propagandist pro-Kremnlin, iar internauții s-au întrecut cu glume pe seama soldaților lui Putin.

Prima care a dat clipul a fost Anna Dolgareva, un blogger militar (dar se poate citi la fel de bine și propagandist).

Într-o postare pe canalul său de Telegram, Dolgareva a spus că „tovarășul” ei, care se retrăgea din Herson împreună cu trupele de ocupație, a furat un raton de la grădina zoologică.

„Mi s-a cerut o veste bună despre Herson. Dar singura veste bună este că prietenul meu a reușit să fure un raton de la grădina zoologică din Herson”, a scris propagandista.

Avalanșa de ironii s-a declanșat instant, unii sugerând că animalul a fost luat pentru a fi schimbat mai târziu contra unor prizonieri de război ruși.

Iată și o posibilă explicație:

 

Exit mobile version