7 decembrie 2022, 19:01

24 Hour Project: cel mai mare maraton fotografic, în timp real, din lume

Alătură-te fotografilor din toată lumea, fă o fotografie la fiecare oră, timp de 24 de ore în ziua evenimentului, distribuie fiecare fotografie folosind modelul 24HourProject și ajută la strângerea de fonduri pentru ONG-urile ce luptă pentru cauze sociale! În ediția din 2021, accentul se va pune pe susținerea drepturilor copiilor.

Toți fotografii sunt acceptați – de orice nivel, vârstă, indiferent de cameră foto sau smartphone folosit, de oriunde pe glob.

Înregistrează-te gratuit și vei primi pe e-mail toate detaliile despre ziua evenimentului. Cel mai important e să petreci un timp interesant, în prezența altor fotografi locali, în timp ce te conectezi și cu ceilalți participanți din toată lumea.

Din 2012, proiectul @24HourProject a colaborat cu ONG-uri ce ajută la conștientizarea problemelor sociale. Mai bine de 19.200 de fotografi din 112 țări au participat la proiect.

Proiectul începe la 00:00, ora locală, pe data de 24 iulie 2021 și se încheie la ora 24:00. Vei face o fotografie, o editezi, o publici pe toate profilurile tale de social media, folosind modelul @24HourProject. Echipa va monitoriza feed-ul de conținut și va republica o selecție a fotografiilor participanților.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol