Site icon Editia de Dimineata

4 sfaturi de la un însoțitor de zbor pentru oricine plănuiește o călătorie cu avionul în această vară

A venit vremea vacanţelor și, odată cu ele, haosul pe aeroporturile atât din Germania, cât și în toată Europa. Un însoțitor de zbor împărtășește patru sfaturi pentru o călătorie mai liniştită.

După doi ani de coronavirus, este haos în aeroporturile din Germania şi toată Europa. Călătoria cu avionul provoacă mai mulți nervi ca oricând. O însoțitoare de bord a postat 4 sfaturi pe Facebook pentru oricine plănuiește o călătorie în această vară. Având în vedere că sezonul turistic de vârf abia începe, sfaturile vor fi cu siguranță de folos.

4 sfaturi de la însoțitorul de zbor

„Zborul în această vară este greu”, scrie însoţitoarea de zbor. Sfaturi practice pe care ar trebui să le cunoască toți cei care plănuiesc să călătorească cu avionul.

Însoțitorul de bord scrie răspicat: „ Avem prea puțin personal și suntem suprasolicitați ”. Pe lângă piloți și însoțitori de zbor, personalul de la sol este inclus în mod explicit: „ Fără personal de la sol, nu există nimeni care să parcheze avioanele, să încarce și să descarce bagajele în avioane sau să verifice cărțile de îmbarcare ”. Lipsa de personal duce la numeroase întârzieri.

Exit mobile version