Site icon Editia de Dimineata

7 filme și seriale noi de pe Netflix, Amazon Prime, Disney Plus și HBO Max

Acest sfârșit de săptămână a adus cu sine o mulțime de noi lansări în streaming – ideale pentru a petrece timpul în fața televizorului. Să vedem 7 filme și seriale noi, proaspăt sosite pe platformele de streaming…

În primul rând, este ceea ce ați așteptat cu toții de când a fost lansat volumul 1 în luna mai: Stranger Things, sezonul 4, volumul 2 este acum pe Netflix, cu două episoade de excepție care încheie ultima parte a serialului de succes. Dacă sunteți un fan de Stranger Things, nu veți dori să ratați asta.

Pe Amazon Prime Video, Chris Pratt revine pe micul ecran în thrillerul de acțiune The Terminal List, în timp ce Disney Plus ne poartă în culisele Doctor Strange în Multiversul nebuniei…

Dar să le luăm pe rând

Stranger Things sezonul 4, volumul 2

Sezonul 4 din Stranger Things se încheie, în sfârșit, cu ultimele două episoade supradimensionate. Gașca trebuie să se confrunte cu terifiantul Vecna – ceea ce înseamnă că Eleven trebuie să își recapete puterile. Dar nu toată lumea va ieși nevătămată din această confruntare epică… și singura modalitate de a afla dacă preferații tăi vor supraviețui finalului de sezon este să te conectezi pe Netflix.

Și o veste excelentă. Da, s-a anunțat déjà sezonul 5 din Stranger Things. Una mai puțin bună. Va fi ultima.

Unde: Netflix

The Terminal List

Chris Pratt revine pe micul ecran într-un rol principal pentru prima dată de la Parks and Recreation în The Terminal List. El îl interpretează pe James Reece, un membru SEAL al Marinei al cărui pluton este prins într-o ambuscadă în timpul unei misiuni secrete cu miză mare – și care se întoarce acasă la familia sa cu amintiri contradictorii ale evenimentului și cu întrebări despre vinovăția sa. Pe măsură ce noi dovezi ies la iveală, Reece descoperă forțe întunecate care lucrează împotriva lui și amenință viețile celor pe care îi iubește.

Unde: Amazon Prime

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Filmul este pe marile ecrane și pe Disney Plus este una dintre cele mai noi premiere. În plus, Doctor Strange este pe departe unul dintre cei mai populari eroi Marvel, iar filmele sale sunt bine cotate. Mai aveți nevoie de argument?

Unde: Disney Plus

Operation Mincemeat

Bazat pe povestea adevărată a uneia dintre cele mai improbabile misiuni din cel de-al Doilea Război Mondial, filmul se concentrează pe planul de a-i înșela pe germani cu privire la invazia viitoare a Siciliei, folosind un cadavru cu documente ascunse pentru a-i face să creadă că invazia va avea loc în Grecia.

Unde: HBO Max

Man vs Bee

Man vs. Bee este o miniserie de televiziune britanică de comedie , creată și scrisă de Rowan Atkinson și William Davies. Serialul este format din nouă episoade, fiecare dintre ele regizat de David Kerr. Atkinson joacă rolul unui bărbat ghinionist care se trezește angrenat într-o luptă cu o albină în timp ce face house sitting (adică are grijă de…) la conacul modern al unui cuplu bogat. Tragedia lui e comedia noastră

Unde: Netflix

The Age of Stupid

Suntem în anul 2055, iar lumea a fost devastată de schimbările climatice. Londra este sub apă, Sydney este în flăcări și un război nuclear a devastat India. Un arhivist se uită la imagini din 2008 pentru a înțelege de ce omenirea nu a reușit să oprească acest dezastru. De la regizorul filmului McLibel și cu Pete Postlethwaite în rolul principal, acest film provocator avertizează asupra consecințelor nefaste ale eșecului nostru de a opri schimbările climatice.

Unde: Amazon Prime

The Princess

The Princess îl are în rolul principal pe actorul din Bullet Train, Joey King, în rolul personajului principal, o prințesă cu o voință puternică, care este răpită și închisă într-o parte îndepărtată a castelului tatălui ei după ce refuză să se căsătorească cu bărbatul crud cu care este logodită. În timp ce pretendentul ei disprețuit intenționează să preia controlul regatului, ea trebuie să lupte pentru a-și proteja familia.

Unde: Disney Plus

 

Exit mobile version