Site icon Editia de Dimineata

Dana Săvuică: ”Întotdeauna am fost o supraviețuitoare. Un personaj cameleonic”

Da, știm, femeilor nu e bine să le amintești vârsta pe care o au, și nici să le faci să răspundă atunci când sunt întrebate de ea. Dar e greu să te faci că nu observi că, la 50 de ani împliniți, Dana Săvuică este într-o formă de invidiat. Lucian Mîndruță a invitat-o la ”Ediția de dimineață”, emisiunea realizată în parteneriat cu site-ul editiadedimineata.ro, duminică, de la 10:30, la Digi 24.

Succes în social media

Fostul fotomodel se bucură de fiecare clipă și o trăiește cu intensitate. Este urmărită de peste 120 de mii de oameni pe Instagram, cărora le împărtășește momente, trăiri, idei. O adevărată provocare pentru cele mult mai tinere decât ea, cu mai puțini followers-i la paginile lor. Are chiar mai mulți decât fiica sa de 27 de ani.

”Am primit această provocare la 50 de ani ca să militez pentru feminitate și frumusețe la orice vârstă”, spunea Dana Săvuică într-o zi din decembrie 2020, când  le-a împărtășit fanilor o fotografie în care apare dezbrăcată, acoperită doar de o folie cu bule (folosită pentru împachetarea obiectelor fragile).

Poza face parte dintr-un pictorial pe care Dana l-a făcut recent, fiind provocată de echipa emisiunii ”La Măruță” să refăcă imaginile din Playboy de acum 21 de ani, amintește protv.ro.

Dana Săvuică arată impecabil la 50 de ani, tocmai de aceea nu a stat pe gânduri când i s-a propus să refacă pictorialul din Playboy. Vedeta s-a ales cu titulatura de “prima româncă din Playboy”, după ce a apărut pe coperta din noiembrie 1999.

În călătorii

Fiică de diplomat, Dana a devenit model de succes, a făcut carieră în televiziune și lumea modei și a călătorit prin lume. O parte dintre aceste călătorii, combinate cu povești din trecut, au ajuns într-o carte.

Când am intrat în pandemie, fiind nevoită să stea acasă, sistând o parte din activitatea care îi aducea susținere financiară, nu a intrat în panică. Și, imediat, a prins oportunitatea din vorbele unei prietene, la telefon. Așa a ajuns să fie una dintre persoanele care pune voce pentru cărțile care se transformă în audio books, pentru editura Litera.

Recent, a scris o carte – ‘Din călătoriile unei femei cu suflet de copil’, care este o autoficțiune, mergând pe drumul copilăriei, privind-o acum, din perspectiva adultului, femeia ajunsă la maturitatea gândirii. Este disponibilă online, pe www.edituraunivers.ro, precum și pe Amazon,

”Am învățat din toate obstacolele din viață”

”Odată cu evoluția tehnologiei și transformarea realității în virtual, am învățat să fiu prezentă cu toate aceste lucruri online. Asta am învățat din toate obstacolele pe care le-am avut în viață. E un adevărat survival kit!”, a spus ea pentru grandavenue.ro.

”Așa cum am spus, am transformat călătoriile mele în jurul lumii într-o călătorie în universul meu. Acolo, am găsit multe idei, pasiuni și gânduri bune. Eu nu mă plictisesc în casa mea. În fiecare zi găsesc ceva de făcut. Plus că, pe lângă orele în care citesc cu voce tare cărțile, ca o adevărată actriță, intonând și ‘jucând’ rolul personajelor din cărți, îmi cultiv mintea, îmi regenerez sufletul. Online sunt poate mult mai activă, inițiez discuții Live pe Facebook, Instagram și Youtube, postez zilnic stări sau lucruri pe care le fac, creez singură clipurile pentasru site-ul meu www.danasavuica.ro”

Dar cel mai bine este să o ascultăm vorbind despre toate lucrurile importante din viața ei, mai ales despre adaptarea la schimbări, despre faptul că nu de puține ori s-a spus despre ea că e un personaj cameleonic, în dialogul relaxat cu Lucian Mîndruță, pe care vi-l prezentăm aici.

Exit mobile version