Site icon Editia de Dimineata

8 aspecte de care să ții cont atunci când cumperi genți de damă

Toată lumea iubește cumpărăturile. De la rochii la pantofi, de la bijuterii, la genți, cumpărăturile sunt una dintre activitățile preferate ale femeilor. Dar, de cele mai multe ori, nu ai o idee anume despre ce ți se potrivește cel mai bine.

În felul acesta, ajungi să-ți irosești banii pe produse pe care nu le folosești niciodată. Pentru a evita acest lucru, trebuie să înțelegi ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Chiar și în cazul genților de damă, trebuie să fii pretențioasă. Multe femei nu știu cum să aleagă geanta perfectă. Dacă ești una dintre ele, continuă să citești acest articol.

Cele mai bune sfaturi despre cum să alegi genți de damă potrivite

Cumpărarea de genți care sunt atât practice, cât și elegante poate fi destul de dificilă. Există multe genți de damă drăguțe și la modă care mai rău te încurcă. Deci, ce ar trebui să alegi? Înainte de a cumpăra o geantă de mână, trebuie să iei în considerare câteva lucruri. Doar după ce înțelegi toate aceste aspecte poți alege geanta potrivită pentru tine.

 

În afară de ghidul pentru genți pentru femei, în acest articol vei găsi și o listă cu cele mai bune idei de cadouri pentru genți elegante, dar practice pentru doamne, unde va puteti tine chiar si bijuteriile.

Iată 8 aspecte esențiale de care să ții cont înainte de achiziție:

  1. Ocazie

Principalul lucru de care trebuie să ții cont atunci când faci achiziția este ocazia pentru care vei folosi geanta. Dacă o dorești pentru birou, ar trebui să cumperi o geantă mai structurată.

Gențile supradimensionate sunt grozave atunci când ești în vacanță. Dacă mergi la o petrecere, poți opta pentru o poșeta mică și stilată. Deci, în funcție de ocazie, ar trebui să alegi geanta potrivită.

  1. Buget

Depășirea bugetului pentru a cumpăra o geantă nu este un lucru înțelept. Ar trebui să cumperi cel mai bun produs pentru tine fără să-ți depășești bugetul. Așadar, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să stabilești un buget realist pentru geanta ta.

Apoi poți căuta genți de damă disponibile în limita bugetului respectiv. Dacă îți place o geantă cu preț prea mare, poți aștepta o reducere și o poți obține la un preț mai mic.

  1. Culoare

Este foarte important să știi ce culoare ți se potrivește cel mai bine. Gențile negre sau bej se potrivesc cu aproape orice ținută. Așadar, dacă vrei o geantă casual care să se potrivească cu majoritatea rochiilor tale, achiziționează o geantă de mână de culoare neagră.

Dacă îți dorești o geantă pentru o anumită ocazie, atunci optează pentru una într-o nuanță care să se asorteze cu outfitul tău.

  1. Greutate

O geantă pentru femei nu trebuie să fie prea grea sau prea ușoară. Poșetele ușoare nu sunt de obicei durabile și se strică ușor. Pe de altă parte, cumpărarea unei genți grele nu va face decât să adauge un plus la încărcătura pe care o ai în ea.

Alege o geantă cu greutate medie, pe care o poți purta confortabil toată ziua.

  1. Buzunare

Buzunarele sunt foarte importante pentru gențile de mână pentru doamne. Femeile vor să păstreze totul în buzunare separate. Asta pentru că este mai ușor să găsești apoi lucrurile pe care le cauți.

Deci, în funcție de cerințele tale, poți cumpăra geanta perfectă. Pentru ieșiri scurte sau petreceri, este suficientă o geantă mică cu unul sau două buzunare.

Dacă iei cu tine destul de multe lucruri, ai nevoie de o geantă cu mai multe buzunare sau de un rucsac de călătorie bun.

  1. Confort

Confortul este un factor important atunci când cumperi o geantă pentru femei. O vei purta cel mai probabil zile la rând, așa că un material moale pentru geantă este esențial. O curea aspră și dură te poate face să te simți incomod.

Așadar, verifică înainte ca produsul pe care ți-l dorești să fie confecționat din materiale de calitate.

  1. Fermoare

Unele femei preferă gențile cu fermoare, în timp ce altora le plac gențile deschise. Dacă ai la interior orice obiect valoros, optarea pentru o geantă cu fermoar va fi o decizie inteligentă. Pentru scopuri mai casual, poți opta pentru o geantă deschisă.

Poșetele deschise îți oferă mai mult spațiu și accesibilitate ușoară, în timp ce modelele cu fermoar îți oferă mai multă siguranță.

  1. Design

Acum există tot felul de modele care de care mai creative sau mai elegante pe piață, create special pentru anumite evenimente. Pentru petreceri de lux, poți alege o poșetă strălucitoare, elegantă, precum o geantă Guess. Pentru locul de muncă este suficientă o simplă geantă de umăr.

Gențile cu bretele lungi arată și ele la modă. Mai mult, ar trebui să alegi o geantă care este opusă tipului tău de corp. Este una dintre cele mai bune modalități de a-ți alege poșetele perfecte. De exemplu, dacă ești subțire și înaltă, poți cumpăra o geantă supradimensionată. Astfel, aceste accesorii îți vor completa look-ul.

 

 

 

Exit mobile version