Site icon Editia de Dimineata

A fost lansată o platformă de unde se pot cumpăra bilete la orice companie de transport feroviar

Autoritatea pentru Reformă Feroviară a anunțat integrarea tuturor companiilor de transport feroviar într-o platformă de unde se pot cumpăra online bilete de tren.

La bilete.infofer.ro se pot vedea toate trenurile existente pentru o destinație și se poate cumpăra bilet la orice companie feroviară.

Odată selectată ruta și ora dorită din lista de curse existente, platforma conduce pe site-ul companiei selectate, de unde poți cumpăra bilet. Astfel, călătorii nu mai sunt nevoiți să consulte mai multe platforme simultan.

Deocamdată, se pot cumpăra bilete la trenurile CFR Călători, Interregional Călători și Transferoviar, dar sunt disponibile și informații despre trenurile Astra Trans Carpatic, Regio Călători și Softrans. Urmează ca și aceste companii să fie integrate în platformă, astfel încât informațiile despre toate cursele și accesul la bilete să se poată face accesând un singur website.

În continuare, pentru achiziționarea de bilete, se poate intra direct și pe platformele fiecărui operator feroviar în parte, dar bilete.infofer.ro aduce laolaltă accesul la toate.

Foto credit: Pixabay / Vladimir Lopez

Exit mobile version