Editia de Dimineata

A murit actrița Kelly Preston, soția lui John Travolta

Familia Travolta este în doliu: Kelly Preston, soția lui John Travolta și mama celor trei copii ai cuplului, a murit la vârsta de 57 de ani, a anunțat actorul, devastat.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, starul din ”Grease” și din alte zeci de filme, a anunțat decesul soției sale, ca urmare a unui cancer mamar cu care aceasta s-a luptat timp de doi ani., scrie Huffington Post France.

”Vă anunţ cu cea mai mare durere în suflet că minunata mea soţie, Kelly, a pierdut bătălia pe care o duce de doi ani cu cancerul la sân. Era un suflet luminos, frumos și iubitor, care avea grijă profundă de ceilalți și care dădea viață la tot ceea ce atingea. Familia vă cere să înțelegeți nevoia de confidențialitate în acest moment”, a scris la Instagram John Travolta.

Kelly Kamalelehua Smith, pe numele său real, s-a născut în Honolulu. Actriţa şi-a schimbat numele în Kelly Preston înainte de obţinerea primului rol în comedia romantică ”Mischief”, din 1985, după care a făcut parte din distribuţia unei alte comedii cu adolescenţi, ”Secret Admirer”.

Travolta, vedeta unor filme muzicale precum ”Saturday Night Fever” şi ”Grease”, a cunoscut-o pe Preston în 1988, când au jucat împreună în pelicula ”The Experts”. S-au căsătorit la 5 septembrie 1991, la Paris.

Cei doi sunt părinţii Ellei, în vârstă de 20 de ani, şi ai lui Benjamin, de nouă ani. Fiul lor Jett a decedat în ianuarie 2009, la vârsta de 16 ani, pe când se afla în vacanţă cu familia în Bahamas.

”Nu am mai întâlnit nicio altă persoană la fel de curajoasă, puternică, frumoasă şi iubitoare ca tine”, a scris fiica actriţei, Ella, pe Instagram, într-un mesaj omagial dedicat mamei sale.

 

Exit mobile version