Site icon Editia de Dimineata

Acesta e ULTIMUL loc unde te-ai aștepta să găsești lecții de analiză matematică…

Nu, nu e de glumit! Acesta e ULTIMUL loc unde te-ai aștepta să găsești lecții de analiză matematică. Și asta pentru că un profesor din Taiwan s-a decis să urce înregistrări video cu rezolvări ale unor probleme de analiză matematică în rețeaua PornHUB.

Stând complet îmbrăcat în fața unei table cu creta în mână, Changhsu (numele contului este Changhsumath666 – dacă ești la serviciu probabil ar trebui să te abții a-l verifica, crede-ne pe cuvânt) începe să explice unele calcule diferențiale complicate.

Deși PornHUB ar putea să nu pară tocmai locul ideal în care să înveți matematică, Changhsu și urmăritorii săi îi contrazic pe sceptici. Înregistrările video urcate de el au nu mai puțin de 1,8 milioane de vizualizări. Sunt 226 de înregistrări video, iar “mușterii” siteului par a înțelege gluma și îl gratulează cu cronici bune.

Deși, mărturisim, nu pentru toată lumea cee ce face Changhsu este glumă. Unii chiar îl iau în serios, iar acest lucru face ca  el să facă bani buni de pe urma vizualizărilor – nu mai puțin de 250.000 de dolari anul trecut.

„Întrucât foarte puține persoane predau matematică pe platforme video pentru adulți și există atât de mulți oameni care se uită la videoclipuri pe ele, m-am gândut că mulți oameni ar vedea videoclipurile mele dacă le urc aici”, a relatat acesta într-un interviu acordat MEL Magazine.

„Nu am vrut să predau matematică pe Pornhub”, continuă el, explicând că „am vrut ca lumea să știe că sunt un profesor din Taiwan care poate preda calcul diferențial bine”. Și i-a reușit: Changhsu a cooptat acum mai mulți colaboratori pentru a explica „bucuriile” analizei matematice pe mai multe platforme, chiar dacă lecțiile sale nu sunt deocamdată subtitrate.

Culmea ar fi să te plângi de lipsa subtitrajului…pe PornHUB.

Exit mobile version