Editia de Dimineata

Actorul Franco Nero, la Buzău International Arts Festival

Unul dintre cei mai apreciați actori italieni din toate timpurile va participa ca invitat de onoare la Buzău International Arts Festival. Născut la Parma, Franco Nero este un actor cu un palmares impresionant de filme europene și producții hollywoodiene.

Cinefilii vor avea ocazia să-l întâlnească pe marele actor în perioada 31 august-2 septembrie. Pe 1 septembrie, actorul va susține o conferință de presă și, tot în aceeași zi, va fi prezent la proiecția specială a filmului „Django”, după care va răspunde întrebărilor publicului.

În prezent, Nero pregăteşte, în calitate de regizor, lungmetrajul „L’Uomo Che Disegnò Dio” (Omul care l-a desenat pe Dumnezeu), cu Kevin Spacey şi Faye Dunaway.

Buzău International Arts Festival se va desfășura în perioada 25 august-25 septembrie și este o premieră în regiune prin conceptul său. Evenimentul reunește Festivalul Internațional de Film Buzău BUZZ IFF și Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B. Vor fi evenimente în parcuri, pe bulevardul Bălcescu, în zona de la Prefectură până la parc, la Teatru.

În cadrul festivalului, publicul va putea participa la concerte cu:

 

Buzău International Arts Festival este organizat de Asociația CulturAll și Asociația Bulevardul Culturii, în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău și cu Centrul Cultural și Educațional ,,Alexandru Marghiloman”.

Foto: IMDB

Exit mobile version