Site icon Editia de Dimineata

Acum 10 ani se difuza ultimul episod din “Dr House”. Ce zici de o “recapitulare” de 7 minute? (VIDEO)

Acum 10 ani se difuza ultimul episod din celebrul serial „Dr House”.

Cifrele vorbesc de la sine. 8 sezoane, 177 de episoade, o notă IMDB de 8,7 (aproape 500.000 de persoane au votata asta), 140 de nominalizări și 57 de premii – printre care 5 Premii Emmy. Da, și un nume care va rămâne acolo: Hugh Laurie în rolul lui Dr House.

House nu mai este difuzat de, iată 10 ani, împliniți la 21 mai 2022, lăsând FOX fără unul dintre cele mai mari succese ale sale, însă moștenirea sa continuă să trăiască sub forma unui binge watching pentru totdeauna. Nu este nici o îndoială, serialul îi va face pe telespectatori să râdă și să plângă în anii ce vor urma.

Este greu să te gândești la multe personaje de televiziune la fel de memorabile ca Dr. Gregory House, iar de-a lungul anilor a avut atât de multe replici grozave, încât cineva s-a gândit să compileze unele dintre ele.

Melanie D s-a apucat să facă treaba asta. A luat episod de episod și a adunat 2 luni de muncă. Ce a rezultat a fost un “rezumat” de 7 minute, concentrat de ea din 177 de episoade.

Clipul nu a trecut neobservat de Hugh Laurie, care a distribuit sâmbătă, pe pagina sa de Facebook acest clip.

Rezultatul poate fi văzut pe Vimeo AICI, în condiții HD. Dacă nu aveți cont, îl puteți vedea mai jos într-o rezoluție obișnuită.

 

Și ține minte

“You talk to God, you’re religious; God talks to you, you’re psychotic.”

Exit mobile version