Editia de Dimineata

Agenda Bucureștiului. Privește cerul, un spectacol cu un concept inedit

În viteza mediului urban, în agitația vieții de birou din care adesea nu mai reușim să ne desprindem pentru a ne putea bucura de lucrurile simple – un spectacol ne face o invitație.

Privește cerul…, noua producție semnată Bogdan Bolohan, vine pe scena Teatrelli, de la ora 19.00. Mai multe detalii aici.

Teatru

La The Pub se joacă o comedie savuroasă Cerere în căsătorie, începând cu ora 20:00. Mai multe detalii aici.

 

„Nu regret nimic”, o producție Teatrul ACT, susținută de Fundația Simona Halep, Dedeman și Mobexpert, va avea loc la teatrul Lucia Sturdza Bulandra, de la ora 19,30. Mai multe detalii aici.

Stand-up

Geo Vișan revine pe scenă cu o nouă reprezentație a show-ului de stand-up comedy- “UN PIC TERIBIL” la CoOperativa Bar, de la ora 19:30. Mai multe aici. 

Atelier

Atelier dublu. Sunt ateliere unice, cu teme variate, in cadrul carora veti face cunostinta cu un text nou de fiecare data, fie proza, fie versuri. ‘NONCONFORMISM’ si ‘CURAJ’ se vor desfasura pe 6 si 7 octombrie, ora 19.00, la Roaba de Cultura din parcul Herastrau! Mai multe aici.

Expoziție

Începe a treia ediție a muzeului Made in RO, în două evenimente principale importante, primul la Mega Mall in octombrie, al doilea la ARCUB, in noiembrie! Expoziţia este o ocazie unică pentru publicul din București de a explora peste 500 de obiecte autentice de memorabilia și artefacte, precum ambalaje, afișe, materiale grafice, propagandă politică, postere, machete, ziare și reviste cu reclame, produse casnice de larg consum, cosmetice, jucării, textile, electronice și electrocasnice, produse alimentare, clipuri TV cu reclame sau transmise la Radio, studii de caz pe campanii de publicitate și antreprenori români, reclame din arhive și multe altele. Află mai multe aici.

 

Madame B se alatura campaniei initiate de Asociatia LULU si ofera artistilor locali spatiul disponibil pentru expunerea lucrarilor de arta. Expozitia este permanenta. Lucrarile vor fi schimbate la fiecare 30 zile astfel incat tot mai multi artisti sa aiba ocazia de a-si prezenta si de a-si vinde operele. Mai multe aici.

 

În perioada 3 – 11 octombrie, te invităm să vezi The Future of Fashion, la Qreator by IQOS. Expoziția îți propune să prezinte cei mai promițători designeri de fashion emergenți, investigând totodată diversitatea pe care o generație de absolvenți o poate oferi, completată de o serie de micro-expoziții personale, dezvoltate în jurul individualității, demonstrând totodată evoluția creativă a unora dintre cei mai prolifici alumini ai DIPLOMA din cele 7 ediții de până acum. Află mai multe aici.

sursa foto:zilesinopti.ro

Exit mobile version