Site icon Editia de Dimineata

Ai epuizat clișeele de Valentine’s Day? Iată cum îți poți surprinde partenerul

blog.ticketmaster.com

Valentine’s Day a devenit din ce în ce mai poulară și în România. Chiar dacă există și o sărbătoare autohtonă a dragostei, Dragobetele, care este sărbătorită pe 24 februarie, românii nu au spus nu încă unui motiv de bucurie și celebrează dragostea de două ori. Dacă ai epuizat toate ideile de cadouri sau surprize romantice, noi îți oferim câteva sfaturi pentru a putea petrece o zi memorabilă alături de persoana iubită.

Surprinde partenera cu o lecție de echitație. În apropierea Bucureștiului există o mulțime de centre de echitație, iar prețul unei ședințe nu depășește 100 de lei.

Sursă Foto: napocasporthorse.ro

De Valentine’s Day poți face o vizită la un centru de animale salvate din anumite situații dramatice. În general, o astfel de vizită nu este contra cost, dar dacă totuși te decizi să faci asta, asigură-te că iei de pe drum și ceva mâncare pentru animale. Poți să-i faci o surpriză partenerei sau partenerului și chiar să adoptați un animal de companie. Va fi cu siguranță o amintire de neuitat.

Sursă Foto: cainiarad.blogspot.com

Uită de tradiționala cină romantică la restaurant. Încearcă o ieșire nonconformistă într-unul din restaurantele în care vă puteți găti singuri mâncarea. În acest fel ieșiți din cotidian, nu vă plictisiți și veți avea o seară plină de amuzament.

Sursă Foto: .iqads.ro

Treceți printr-o perioadă agitată în cuplu? Soluția: o vizită la „Anger Room”. Aici vă veți putea descărca nervii spărgând totul în jur, fără să deranjați vecinii. Vă eliberați de stres și poate, la final, iese și cu împăcare.

Sursă Foto: cotidianul.md

Dacă nu vrei să ai parte de așa multă acțiune, o vizită la teatru sau la operă este una dintre ideile cu care nu poți da greș niciodată, în astfel de ocazii. În plus, este un prilej nemaipomenit pentru a te îmbrăca la patru ace și epatezi.

Sursă Foto: presalocala.com

Sursă Foto: blog.ticketmaster.com

Exit mobile version