Site icon Editia de Dimineata

Alain Delon a înregistrat o emisiune tv în sprijinul Ucrainei: ”Vreau să lupt pentru ei”

Alain Delon a anunțat anul acesta că a renunțat la următorul său film cu Patrice Leconte. Cu toate acestea, actorul octogenar a găsit energia în ultimele săptămâni pentru a sustine ucrainenii.

Delon a înregistrat un program special în jurul unuia dintre cei mai mari poeți ucraineni, Taras Șvcenko, reeditat de Séguier, „Totul pentru Ucraina” , spune ambasadorul Ucrainei în Franța, Vadim Omelcenko.

Reportajul va fi lansat integral la sfarsitul lunii septembrie pe TV5 Monde si canalele grupului Canal+.

Actorul citește versuri ale poetului ucrainean Taras Șevcenko și ale lui Paul Éluard într-un reportaj care va fi difuzat la sfârșitul lunii septembrie și din care TV5 Monde dezvăluie câteva secvente, scrie Le Figaro.

„Ceea ce îi facem Ucrainei m-a întristat profund, de aceea lupt pentru ei ”, explică actorul, înainte de a spune: „Trăiască Ucraina!”. Ambasadorul Ucrainei nu-și ascunde entuziasmul: „Pentru fiecare soldat, fiecare refugiat, un astfel de sprijin este important”. Călătoria lui Alain Delon la Kiev menționată în această vară ca răspuns la invitația lui Volodimir Zelenski este încă de actualitate? Secvențele din reportaj nu precizează acest lucru.

Alain Delon a fost la Centrul Cultural Ucrainean, din arondismentul 8 din Paris. Este chiar cladirea unde actorul a trăit alături de Romy Schneider în timpul vieții lor amoroase.

Sursa foto: captură video

Exit mobile version