Site icon Editia de Dimineata

Albumul de fotografii care a surprins frumusețea din întreaga lume

[Sursa: facebook.com]

„Mi-am petrecut cea mai mare parte a vieții în București, capitala României, un loc situat, în linii mari, la distanțe egale de Europa de Vest, Asia și Africa. […] familia mea s-a mutat adesea. Aproape în fiecare an mergeam la altă școală […]. Ani la rând am simțit că nu eram la locul potrivit, fără să am puterea de a găsi o soluție. În 2013 am făcut o excursie în Etiopia, care a schimbat totul.” – Mihaela Noroc.

Descoperirea și acceptarea frumosului în orice! Asta ne învață fascinanta colecție de fotografii a Mihaelei Noroc. „Atlasul frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete” cuprinde imagini cu femei din toate mediile sociale. Această colecție de portrete sugerează ideea de autenticitate, demnitate și diversitate. Fotografa a călătorit în aproape 60 de țări pentru a-și realiza visul, care în prezent, nu doar că a devenit o realitate, ci este căutat de o întreagă populație națională și internațională.

Puteți viziona o mică parte din activitățile Mihaelei prin acest videoclip reprezentativ:

Susține în toată lucrarea sa naturalețea, fără modificări de filtre sau programe de editare. Timp de patru ani, Mihaela Noroc a lucrat la acest proiect.

„Nu mi-am imaginat niciodată că o să ajung aici. Nici nu mi-am dorit, nu mi-am făcut un scop din asta… în meseria asta se pare că succesul e cel care te ajută că continui…Dacă îţi doreşti şi munceşti pentru asta, visurile se şi îndeplinesc. Părerea mea este că acesta este un proiect al publicului, nu e al meu personal. Tot ce am realizat este cu ajutorul altora. Femeile pe care le-am fotografiat, oamenii care m-au ajutat să continui proiectul financiar, oamenii care cumpără acum cartea…” – a declarat Mihaela Noroc.

Descoperă și tu noua definiție a frumuseții, sugerată de Mihaela Noroc în albumul său.

Exit mobile version