Site icon Editia de Dimineata

„Am pierdut peste 450.000 de dolari, o să ajung un homeless”. Dacă ai investit în această criptomodendă, posibil ca investițiile tale să fi scăzut cu 99%

Investitorii în criptomoneda LUNA Terra au suferit unele dintre cele mai mari pierderi săptămânale din ultimele luni, deoarece prețurile au scăzut cu 99,7% într-o săptămână (96% în ultimele 24 de ore), arată datele Coindesk.

Prețul LUNA a scăzut de la aproximativ 60 de dolari la începutul acestei săptămâni și de la un nivel record de 120 de dolari la mijlocul lunii aprilie până la 10 cenți.

O schimbare în dinamica pieței a făcut ca prețurile LUNA să scadă într-un ritm amețitor.

Prăbușirea prețului înseamnă că valoarea de piață a LUNA a scăzut de la 40 de miliarde de dolari la 488 de milioane de dolari, producând pierderi fără precedent pentru investitori.

„Mi-am pierdut toate economiile”, a scris un membru al thread-ului de Reddit r/TerraLuna. „Am cumpărat LUNA la 85 de dolari, nu știu ce să fac mai departe”.

Sunt persoane, potrivit forumului Luna care au pierdut 15.000 sau chiar, ATENȚIE, 450.000 de dolari.

„Trebuia să vând când era 100 de dolari, aș fi făcut un profit de 25.000 de dolari”, a scris userul No-Forever pe Reddit. „Dar m-am lăcomit sperând că voi câștiga suficienți bani ca să dau avansul pentru o locuință. Adio casă și economii”.

„Am pierdut peste 450.000 de dolari, nu pot plăti ratele la bancă”, scrie un alt utilizator. „O să-mi pierd casa. O să devin un om fără adăpost”, scrie Digi24.

 

Exit mobile version