Site icon Editia de Dimineata

Amazon face angajări în România

La 15 ani de la intrarea pe piața românească, Amazon mai face un nou pas pentru dezvoltarea “capului de pod”.

Cel mai mare retailer online din lume, a anunţat că va deschide trei noi birouri în România, unul în Timişoara şi alte două în Iaşi, şi va angaja 500 de persoane.

„Echipa Amazon din România a ajuns să numere peste 2.500 de angajaţi. Compania se pregăteşte să adauge până la finalul anului încă 500 de roluri permanente disponibile în birourile sale din ţară şi intenţionează să deschidă un nou birou în Timişoara şi alte două în Iaşi”, anunţă un comunicat al companiei.

Biroul din Timişoara, planificat să se deschidă în trimestrul al doilea al anului, se va concentra pe linia Amazon Devices, ce va include şi dispozitivele de securitate Ring, şi va fi locul unde se vor dezvolta şi lansa produse şi servicii inovatoare.

Biroul nou din Iaşi se va deschide spre finalul anului în campusul actual şi va fi primul care va găzdui departamentul Retail Business Support – cel care se asigură că produsele Amazon şi disponibilitatea lor sunt optimizate pentru clienţi şi, în acelaşi timp, sprijină partenerii de vânzări şi echipele dedicate categoriilor de produse.

Exit mobile version