Site icon Editia de Dimineata

Americanii nu mai vor izolare. Cum au ales să protesteze împotriva autorităților

Până în prezent, SUA este cea mai afectată țară la nivel mondial, cu mai bine de 1.3 milioane de persoane testate pozitiv cu noul coronavirus, iar dintre acestea au decedat mai mult de 81.000. Din acest motiv, americanii încă se află sub izolare la domiciliu, iar măsurile implementate de autorități nu par să se relaxeze prea curând.

În aceste condiții, mai mulți patroni de săli de fitness au decis să protesteze împotriva măsurilor impuse de guvern, prin care țin închise sălile de sport. Peste 20 de antreprenori au ieșit în stradă și au protestat făcând flotări și genoflexiuni pe trotuar, iar unii dintre ei au afișat diferite pancarte prin care cereau autorităților să le fie redată libertatea, potrivit DigiSport. 

Principalul argument pe care îl audc specialiștii și în fitness și yoga din Statele Unite ale Americii este acela că redeschiderea sălilor de sport ar duce la o imunitate mărită pentru cei care fregventează aceste locuri și i-ar ajuta să combată infectarea cu noul coronavirus.

„În astfel de momente, studiile au arătat că nivelul ridicat de stres afectează mult sistemul imunitar. Sportul și mai ales yoga ajută la relaxarea sistemului nervos și ajută la creșterea imunității”, a spus unul dintre patronii sălilor de yoga.

Articolul integral aici. 

Sursă Foto: siliconangle.com

Exit mobile version