Site icon Editia de Dimineata

Andi Moisescu, testat pozitiv pentru COVID-19

Realizatorul de emisiuni Andi Moisescu a fost confirmat cu noul COVID-19.
Acesta a aflat că este bolnav de COVID-19 înainte de a începe filmările pentru o nouă emisiune, moment în care a fost nevoit să își facă testul.
Cu toate acestea, Moisescu a declarat că nu are simptome, însă va rămâne izolat și va lua măsurile necesare.
 
„La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a declarat Andi Moisescu, potrivit protv.ro.
Soția lui Andi Moisescu, Olivia Steer, însă, este una dintre cele mai vehemente anti-vacciniste persoane din România, care în urmă cu câteva zile îndemna la nepurtarea măștii și nerespectarea distanțării sociale prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa de socializare.

”În lumina noilor dovezi: 1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtării lor), 2. ieșiți în aer liber, 3. faceți sport și alergați în parcuri, 3. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți, 4. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi, 5. luați-vă imunitatea înapoi 6. și viețile!”, este mesajul publicat de Olivia Steer de pe Facebook.

Sursă foto: libertateapentrufemei.ro

Exit mobile version