Site icon Editia de Dimineata

ANPC vrea să închidă două magazine CORA din București

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a propus închiderea a două unităţi Cora pe o durată de cel mult 6 luni, în urma constatării mai multor abateri.

Este vorba de unitățile Cora Pantelimon şi Cora Alexandriei, dar și în celelalte două hypermarket-uri Cora inspectate – Sun Plaza și Lujerului – s-au găsit nereguli.

”În urma controlului, au fost înregistrate o serie de abateri importante, care au dus la amenzi contravenţionale în valoare totală de 120.000 lei şi dispunerea unor măsuri complementare importante”, a transmis ANPC.

Abateri frecvente

Cele mai frecvente abateri de la legislaţia în vigoare constatate de reprezentanţii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) din regiunea Bucureşti-Ilfov au fost:

Asigurări

În urma inspecției, conducerea Cora a ținut să-și asigure clienții că “În urma controalelor au fost constatate o serie de situații pe care le rezvolvăm în cel mai scurt timp. Cea mai mare parte dintre acestea au fost deja remediate până la această oră.

Relația cora cu autoritățile este una constantă și de dialog. Apreciem de fiecare dată observațiile experților ANPC și colaborăm pentru îmbunătățirea activității.

Îi asigurăm pe clienți că am implementat toate măsurile de siguranță sanitară și alimentară în magazine, care sunt certificate Safeguard, astfel încât aceștia să aibă o experiență plăcută și sigură la cumpărături.”

 

 

 

 

Exit mobile version