Site icon Editia de Dimineata

Apple pregătește primele lansări din 2022: iPhone SE 5G, iPad și… mai ce?

sursa: topesdegama.com

Apple urmează de obicei un model al lansărilor de noi produse în fiecare an. În primăvară, compania lansează actualizări ale produselor sale minore sau complementare. Vara, dezvăluie software nou și ține conferința pentru dezvoltatori. Apple lasă lansarea de aparate majore pentru toamnă.

Anul acesta nu va fi diferit, iar compania se pregătește pentru primul său eveniment major – aperitivul pentru ceea ce ar putea fi o sărbătoare cu produse noi în 2022. Prezentarea va avea loc în martie sau aprilie și va include probabil o serie de actualizări minore sau produse complementare.

Este foarte probabil că om vedea un nou iPhone SE, care va avea un design similar cu modelul actual, dar un procesor mai rapid și suport 5G. Având în vedere că iPad Air nu a fost actualizat de la sfârșitul anului 2020, este posibilă și o nouă versiune a acestui produs.

În această primăvară, se va marca un an de la ultimul upgrade al lui iPad Pro, dar se poate ca noul model să nu sosească atât de repede de data aceasta.

Ce altceva ar putea fi în meniu? Apple ar putea să aducă cipul M1 Pro pe un alt Mac, în prima jumătate a acestui an – poate un Mac mini sau un iMac de ultimă generație. Având în vedere strategia tipică a companiei Apple, probabil MacBook Air și Mac Pro îmbunătățite nu vor veni decât spre sfârșitul acestui an.

Exit mobile version