Site icon Editia de Dimineata

Apple scoate pe piață cel mai mare iPhone din istorie

sursa: propakistani.pk

Apple se pregăteşte să lanseze în acest an trei smartphone-uri noi, şi anume cel mai mare iPhone din istorie, un telefon modernizat de aceeaşi dimensiune ca actualul iPhone X şi un model mai ieftin care va avea unele funcţii importante ale iPhone X, potrivit bloomberg.com

Cu această nouă gamă, Apple vrea să atragă un număr tot mai mare de clienţi care sunt interesaţi de atributele aşa-numitelor phablete, dar şi pe cei care vor o versiune mai accesibilă a iPhone X, au declarat persoane apropiate acestor produse noi. Apple, care efectuează deja testele de producţie cu furnizorii, ar urma să anunţe noile telefoane în toamnă.

iPhone X sursa: bloomberg.com

În pofida mai multor luni de publicitate intensă, iPhone X nu a confirmat aşteptările referitoare la vânzări, de la debutul său anul trecut. Compania a vândut aproximativ 77 de milioane de iPhone-uri în ultimul trimestru al anului trecut, sub aşteptările analiştilor, de 80 milioane de unităţi. Unii cumpărători au fost descurajaţi de preţul de 1000 de dolari al iPhone X. Cu noua gamă, Apple vrea să relanseze vânzările prin oferirea unui model accesibil tuturor.

Cu un ecran de aproape 6,5 inch, noul telefon Apple va fi unul dintre cele mai mari smartphone-uri de pe piaţă. În timp ce carcasa telefonului va fi aproximativ egală cu cea a iPhone 8 Plus, ecranul va fi mai mare cu circa 1 inch, datorită designului edge to edge folosit la iPhone X.

iPhone 8 Plus, sursa: bloomberg.com

Ecranul mai mare ar trebui să atragă în special utilizatorii business, pentru că le va permite să scrie emailuri şi să administreze tabele pe ecranul care va fi aproximativ la fel de mare ca cel al tabletelor mici.

Exit mobile version