Site icon Editia de Dimineata

Aproape totul despre HBO Max. Când vine, ce filme vedem, cât costă

Serviciul de streaming HBO Max a fost prezentat în cadrul unui eveniment virtual. HBO Max aduce laolaltă cele mai bune filme, programe pentru copii și seriale originale de la WarnerBros., HBO, DC, Cartoon Network și Max Originals pe aceeași platformă, pentru prima dată în Europa.

HBO Max a anunțat că noul serviciu va fi disponibil clienților din 27 de țări în prima fază a lansării sale europene.

Pe 26 octombrie va avea loc lansarea în Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania și Andorra, urmând ca în 2022, HBO Max să ajungă în Europa Centrală și de Est și Portugalia.

De asemenea, anul următor vor avea loc lansări în șapte noi țări: Olanda, Turcia, Grecia, Islanda, Estonia, Letonia și Lituania.

Lansare virtuală

În cadrul evenimentului virtual de lansare a fost dezvăluit teaser-ul producției House of the Dragon, alături de imagini în premieră din Succession (sezonul al treilea) și din Peacemaker, iaractrița  Sarah Jessica Parker a anunțat într-un mesaj special că And Just LikeThat… va debuta în luna decembrie.

HBO Max oferă conținut de calitate pentru toate vârstele, furnizat de cele mai iubite branduri din familia Warner Media: WarnerBros., HBO, Max Originals, DC  și Cartoon Network.

În premieră, fanii și abonații se pot bucura de cele mai recente blockbustere de la WarnerBros., care vor fi disponibile pe HBO Max la doar 45 de zile după lansările din cinematografe, începând cu acest an în țările nordice, respectiv de anul viitor în Spania, Portugalia, Olanda, Grecia, Islanda și țările din Europa Centrală și de Est.

Catalog. Cele mai bune filme și seriale

“HBO Max vine în Europa și aduce cele mai bune filme și seriale produse în ultima sută de ani de WarnerBros., alături de producții HBO, Max Originals, DC și CartoonNetwork”, spune Johannes Larcher, Head of HBO Max International. “De la Singin’ in the Rain/ Cântând în ploaie a The Matrix, de la Game of Thrones/ Urzeala tronurilor la Mare of Easttown/ Crima din Easttown, de la The Flight Attendant/ Însoțitoarea de zbor la GossipGirl, de la Superman la The Joker, și de la Bugs Bunny la Scooby Doo, oferta este una extrem de bogată pentru fiecare membru al familiei, precum și o experiență de vizionare superioară. În curând, HBO Max va fi disponibil în 27 de țări din Europa și 67 în întreaga lume – dar nu ne oprim aici, avem multe de oferit și sperăm ca în 2026 să fim prezenți în 190 de teritorii.”

Catalogul divers și bogat al HBO Max include programe pentru fiecare. Printre titlurile WarnerBros. se află Harry Potter, Godzilla vs. Kong, Dunkirk, The Lord of theRings, The Shining și A Clockwork Orange.

Există, de asemenea, filme DC  precum The Joker, Wonder Woman 1984, Aquaman, Batman v Superman și  Zack Snyder’s Justice League. Excepționalele seriale inovatoare HBO –  Game of Thrones, The Sopranos,  Succession, Scenes from A Marriage, The Undoing, Sex and the City și  Euphoria se regăsesc, de asemenea, în ofertă. Acestora li se adaugă hiturile Max Originals, printre care The Flight Attendant, Gossip Girl, Raised by Wolves și  Friends: The Reunion.

HBO Max include și titluri emblematice apreciate de orice familie: Tom and Jerry, The Powerpuff Girls și LooneyTunes.

Lansare, prețuri

Oferta de lansare a platformei HBO Max vine cu acces timp de 12 luni la prețul a 8 luni, reprezentând o reducere de peste 30%, costul lunar ajungând la aproape 5,99 € în Spania și Finlanda.

Costul unui abonamentul lunar va fi, de asemenea, redus pentru clienții din țările nordice, iar în Spania prețul va fi menținut. În plus, oferte speciale pentru clienții noi vor fi  anunțate înaintea datei de lansare – 26 octombrie.

 Titluri originale

Alături de conținutul din SUA, HBO Max va găzdui producții de divertisment de la creatori de top reuniți sub umbrela Max Originals.

Printre titlurile originale viitoare se numără Kamikaze (Danemarca), Todolo Otro (Spania), Venga Juan (Spania), Garcia! (Spania), Before igners sezonul 2 (Norvegia), Ruxx (România), The Informant (Ungaria), The Thaw (Polonia), Still Here (Polonia) și multe alte noutăți ce vor fi anunțate pe parcursul lunilor următoare.

Dispozitive, plata

Platforma HBO Max aduce o experiență de streaming îmbunătățită, noi caracteristici și funcționalități, conținut personalizat și atent curatoriat pentru utilizatori, recomandări  speciale. Abonații își vor putea personaliza profilul HBO Max și pot crea profiluri dedicate copiilor, cu control parental.

HBO Max va fi disponibil pe mai multe tipuri de dispozitive, precum și în varianta desktop, accesând HBOMax.com.

Plata abonamentelor se poate face prin intermediul partenerilor VISA, Mastercard și PayPal.

HBO Max înlocuiește serviciile de streaming HBO din 20 de teritorii, începând cu țările nordice și Spania în 2021, și urmate de Portugalia, Europa Centrală și de Est în 2022. Serviciul va fi disponibil pentru abonații existenți precum și pentru noii abonați (direct sau prin intermediul partenerilor).

 

 

Exit mobile version