Site icon Editia de Dimineata

Arestată, pentru că în spital i-a închis ventilatorul colegei de cameră. DE DOUĂ ORI!

confused old woman wearing blue turtleneck sweater looking at camera keeping hands crossed pointing at sides isolated on orange background with copy space

Autoritățile germane spun că o femeie în vârstă de 72 de ani a fost arestată după ce ar fi oprit – de două ori – ventilatorul colegei ei de cameră din spital.

Femeia ar fi oprit – de două ori – ventilatorul unei colege de cameră, de 79 de ani, din spital, pentru că era deranjată de sunetul pe care îl scotea, au anunțat autoritățile din Germania.

Femeia a fost încarcerată sub suspiciunea de tentativă de omor prin imprudență, în urma incidentului petrecut marți seară la un spital din orașul Mannheim, din sud-vestul țării.

Poliția și procurorii au precizat într-o declarație că suspecta ar fi oprit ventilatorul și a doua oară, în ciuda faptului că personalul i-a spus apoi că era vital pentru pacientă.

Pacienta în vârstă a trebuit să fie resuscitată și, deși viața ei nu este în pericol, are în continuare nevoie de îngrijire intensivă, au precizat autoritățile.

Foto Freepik

Exit mobile version