Site icon Editia de Dimineata

Arnold Schwarzenegger, despre cei care nu se protejează împotriva COVID-19: Sunteţi idioţi dacă nu purtaţi masca

Fost guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger a izbucnit într-un interviu.

Numărul cazurilor deîmbolnăvire de COVID-19 continuă să crească din cauza variantei Delta a noului coronavirus, iar actorul i-a criticat pe cei care sunt împotriva purtării măştilor, numindu-i „idioţi”, şi a făcut apel ca oamenii să se vaccineze.

Oamenii ar trebui să știe că trăim cu un virus„, a spus actorul.

Ucide oameni și singura modalitate de a ne proteja de el este de a ne vaccina, de a purta mască, de a respecta distanţarea socială, de a ne spăla pe mâini şi de nu mai gândi: Ah, libertatea mea este un pic deranjată aici. Nu, la dracu cu libertatea ta, căci libertatea este însoţită de obligaţii şi responsabilităţi. De-asta au fost puse semafoare, ca să opreşti maşina. Nu poţi spune: Nimeni nu mă obligă să opresc! Dacă treci pe roşu, vei omorî pe cineva. La fel şi cu virusul. Nu poţi pur şi simplu să spui: Am dreptul să fac asta sau aia. Pentru că atunci infectezi alte persoane şi asta devine grav”.

„Da, aveţi libertatea de a nu purta mască„, a adăugat Schwarzenegger, conform news.ro.

Dar ştiţi ce? Sunteţi idioţi dacă nu o purtaţi. Nu vreau să arăt pe nimeni cu degetul, dar vreau să spun tuturor că trebuie să colaboreze. Să ne oprim să ne mai luptăm între noi, pentru că există un virus şi mai bine ne-am vaccina şi am purta mască„.

Actorul s-a vaccinat în luna ianuarie și a publicat pe contul de Twitter un videoclip în care apărea vaccinându-se:”Haideţi cu mine, dacă vreţi să trăiţi!„.

sursa foto: playtech.ro

Exit mobile version