Site icon Editia de Dimineata

Art Machine #40  100 de lucrări originale de achiziționat de la un automat tip vending machine

Între 18 decembrie și 1 ianuarie, Art Machine, proiectul inițiat de gruparea artistică Pastila Roz, sărbătorește ediția #40 cu o nouă colecție de 100 de lucrări originale, în ediție limitată, a artistului Titus Alex Antonescu. Lucrările din colecția BLOOM pot fi achiziționate de la automatul de tip vending machine amplasat în București, în Cărturești Parklake.

Titus Alex Antonescu este ilustrator și designer cu un stil distinctiv, versatil, colorat și plin de simbolistică. Piesele sale au tot timpul o prezență puternică și pun în evidență ceva mai mult decât un limbaj vizual: spun o poveste.

Colecția Bloom

Colecția “Bloom” pentru Art Machine conturează povestea unei fragilități personale, trecute prin filtrul diversității și culminând cu libertatea ca rezultat transformator, dar și nucleu pentru un nou început, simbolul florii transpunându-se în semnătura subsemnatului.

Proiectul Art Machine încurajează consumul sănătos de artă prin punerea în contact direct a artiștilor cu publicul larg. Art Machine creează o oportunitate unică de a achiziționa lucrări originale de artă, într-un format și la un preț accesibil, în același timp oferind expunere și susținere financiară artiștilor implicați în proces. Din iulie 2020, a pus la dispoziția publicului 39de serii de lucrări originale de la artiști.

10 lei

“Art Machine este un automat de tip vending machine care distribuie lucrări de artă originale în schimbul sumei de 10 lei. Fiecare lucrare a fost desenată de un artist și poartă cu ea amprenta personală. Este practic o carte de vizită a artistului creată doar pentru voi. În acest fel vă încurajăm să începeți propria colecție de artă și poate chiar să schimbați între voi lucrările care vă plac. Artă ține și de plăcere, iar, în timp, colecțiile pot deveni o oglindă a gustului personal.”, spun inițiatorii proiectului.

 

Facebook Pastila Roz și Instagram Pastila Roz.

 

Exit mobile version