Site icon Editia de Dimineata

ASPA organizează târg de adopții în Parcul Circului. Du și tu un blănos acasă! Te va face fericit!

Dacă vă gândiți de mult timp să adoptați un prieten blănos, sâmbătă este momentul potrivit. ASPA organizează târg de adopții în Parcul Circului din Capitală.

Sâmbătă, 16 aprilie 2022, iubitorii de animale sunt așteptați în Parcul Circului din București, la târgul de adopții organizat de ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor). Evenimentul va avea loc în intervalul orar 11:00 – 14:00.

Nerăbdători și optimiști, cățeii își așteaptă viitoarea familie. Trebuie să știți că blănoșii au toate procedurile legale îndeplinite: sunt microcipați, deparazitați intern și extern, vaccinați, iar adulții sunt și sterilizați.

De asemenea, la târg vor fi prezenți și voluntarii Proedus, dar și sponsorii campaniei: MAXI PET România și Pedigree Romania. Sponsorii vor oferi mâncare, jucării, dar și recompense cățeilor care sunt adoptați. Totodată, Zen Pet Club va oferi ședințe gratuite de cosmetică canină blănoșilor adoptați.

Bonus pentru vizitatori: în acest weekend – 17-18 aprilie 2022, artiștii Circului Metropolitan din București vor pune în scenă spectacolul „#Alegeculoarea”:

sâmbătă, începând cu ora 16:00;
duminică, începând cu ora 11:00.

Exit mobile version