Site icon Editia de Dimineata

“Atlasul Frumuseții”, cucerit de o tânără doctoriță româncă

“Atlasul Frumuseții” este proiectul fotografei Mihaela Noroc, care cuprinde 500 de portrete de femei din toată lumea.

Românca a călătorit prin aproape 60 de ţări și a avut apariții chiar și în Wall Street Journal, Forbes sau CNN.

Mihaela Noroc călătorește de ani buni prin toată lumea, fotografiind femei din diverse culturi. Imaginile fiind postate ulterior pe pagina de Facebook “The Atlas of Beauty”.

În urmă cu câteva săptămâni în “Atlasul Frumuseții” a fost fotografiată o tânără doctoriță, medic în cadrul SMURD Iași, Giorgiana Loredana Matei, scrie stirileprotv.ro.

Am fotografiat-o pe Giorgiana acum câteva zile la Iași, în România. Ca medic în medicină de urgență, le-a văzut pe toate. A văzut copii murind și ea a fost cea care a trebuit să le dea părinților vestea tragică. A pierdut colegi și prieteni într-un accident de elicopter. A asistat la iad în 2020, lucrând în unitățile de terapie intensivă Covid-19. Dar, în timp ce experimenta atât de multă durere, ea a salvat sute de vieți. Și asta i-a dat puterea să continue. Sunt sigură că 2021 va fi un an mai bun pentru umanitate. Și asta pentru că lumea noastră are încă eroi precum Giorgiana. Este timpul să le arătăm mai mult respect și să le auzim cu adevărat vocea!”, se arată pe pagina de Facebook “The Atlas of Beauty”.

Giorgiana are 33 de ani și muncește din greu și își face treaba cu pasiune.

sursa foto: Facebook

Exit mobile version