Site icon Editia de Dimineata

Au mutat rivalitatea din „Clanul” pe scena TNB. Denis Hanganu și Silviu Mircescu sunt inamici în „No Man’s Land”!

Actorii Denis Hanganu și Silviu Mircescu sunt binecunoscuții eroi ai serialului „Clanul” de la Pro TV, o producție în care sunt rivali.

Dar rivalitatea lor nu se oprește doar la serialul care a spulberat toate audiențele, ci și la un spectacol de teatru care a avut numeroase săli arhipline la Teatrul Național din București, „No Man’s Land”, în regia bulgarului Alexander Morfov, o comedie de război care a cucerit publicul. În acest spectacol, cei doi actori sunt dușmani într-un război absurd: Denis Hanganu este ofițerul sârb Mile, în timp ce Silviu Mircescu este ofițerul bosniac Mirza.

Cei doi joacă alături de protagoniștii spectacolului, Mihai Călin, Richard Bovnoczki și Ciprian Nicula, dar și împreună cu mai mulți actori ai TNB, în ceea ce a fost numită „cea mai bună comedie de război din teatrul românesc”, cu un text de Danis Tanovic care amintește de celebrul serial MASH4077. De altfel, ecranizarea „No Man’s Land” a fost premiată cu un Oscar pentru cel mai bun film străin, în timp ce la noi, actorul Richard Bovnoczki a fost nominalizat la Premiile UNITER pentru rolul Ciki.

Spectacolul „No Man’s Land” se joacă miercuri, 18 ianuarie pe scena Sălii Studio a Teatrului Național din București, de la ora 19.30. Biletele s-au pus în vânzare, iar detaliile se găsesc pe site-ul teatrului, tnb.ro.

Surpriză:  EURONEWS pe scenă!

Spectacolul „No Man’s Land” se joacă miercuri, 18 ianuarie pe scena Sălii Studio a Teatrului Național din București, iar la această reprezentație a fost pregătită o surpriză inedită pentru public: pe scenă, alături de actori, pentru câteva minute se va afla o echipă de filmare de la Euronews România, care va intra în rolul reporterilor de război din spectacol!

Exit mobile version