CITIRE

Audrey Hepbrun, cea mai frumoasă femeie din toate ...

Audrey Hepbrun, cea mai frumoasă femeie din toate timpurile. Povestea actriței din Mic Dejun la Tiffany’s

Fascinanta actriță de la Hollywood, Audrey Hepbrun, este considerată și astăzi un simbol, un trendsetter și una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile. Cu toate acestea, viața acesteia nu a fost întotdeauna roz. În ciuda eleganţei impecabile, a siluetei fine şi a aerului aristocratic, actriţa a suferit în timpul războiului de malnutriţie și a avut întotdeauna un sistem imunitar sensibil, din cauza căruia a suferit pe parcusul vieții de mai multe boli, care în final i-au adus și moartea.

Imaginea actriţei care a uimit întraga lume este în continuare folosită în numeroase campanii publicitare. Stilul acesteia continuă să aibă succes în rândul femeilor şi în ziua de azi.

Sursă Foto: biography.com

Rochia neagră Givenchy din filmul Mic dejun la Tiffany’s a fost vândută în 2006 cu peste 462.000 lire sterline, al doilea preţ, ca valoare, plătit vreodată pentru o rochie dintr-un film, după cea a lui Marilyn Monroe din filmul The Seven Year Itch, care s-a vândut cu 4,6 milioane de dolari în iunie 2011.

În 2014, Audrei Hepburn a fost aleasă drept cea mai frumoasă femeie din toate timpurile, un simbol al eleganţei, sursă de inspiraţie pentru creaţiile lui Hubert de Givenchy, dar şi al umanităţii, implicându-se în numeroase acţiuni umanitare ca ambasador al UNICEF.

Audrey Hepburn – de la a cărei naştere se împlinesc, la 4 mai, 90 de ani – a captivat publicul cu silueta sa fină, maniere aristocrate şi mişcări graţioase, care reprezentau o imagine nouă, inedită a feminităţii, total opusă imaginii impuse de vedete precum Marilyn Monroe sau Elizabeth Taylor, care se foloseau de armele seducției pentru a atrage atenția audienței.

Imediat de la apariția pe marile ecrane, şi-a făcut apariţia ”stilul Audrey”, influențând atât femeile din întreaga lume, care voiau să se apropie cât mai mult de noul ideal al frumuseții și grației, cât și lumea modei. Regizorul filmului, Billy Wilder, povestea mai târziu că era pentru prima dată când pe ecrane era lansată o vedetă adevărată, cu stil şi personalitate, cu talent şi pasiune pentru ce făcea.

Filmul ”Vacanţă la Roma” a adus încă o serie de schimbări, iar femeile au copiat tunsoarea scurtă, fustele ample şi bogate, strânse pe talie şi bluzele cămaşă încheiate în nasturi, a la Audrey, ce au făcut furori la acea vreme. De asemenea, pardesiele elegante şi poşetele perfecte îi desăvârşeau actriţei ţinuta, făcând-o unică şi specială.

Sursă Foto: apollo-magazine.com

Următorul film, „Sabrina”, i-a adus împreună pe Audrey şi designerul francez Givenchy. Audrey şi-a dorit o rochie de seară cu un model aparte, iar Givenchy a creat „decollete Sabrina”.

Sursă Foto: fineartamerica.com

Givenchy avea doar 26 de ani, iar în curând designerul şi-a descoperit modelul perfect. În egală măsură, Audrey Hepburn a găsit în Givenchy pe cineva care avea să scrie o pagină importantă în istoria modei. Împreună au reuşit să creeze ceea ce se va numi „stilul Audrey Hepburn”.

Citeste mai mult aici. 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.