Site icon Editia de Dimineata

Aveți un scaun? Luați loc! O să vă spunem salariul lui Lionel Messi la Inter Miami

Știm că poate o să vă stricăm seara/ziua dar nu avem încotro. Vă vom spune care este nul salariu pe care Messi îl va primi la Inter Miami.

Nu sunt speculații, cifrele au fost spuse de chiar patronul clubului.

Lionel Messi va juca pentru Inter Miami, iar Jorge Mas (coproprietarul clubului) a dezvăluit ce salariu va primi campionul mondial în Major League Soccer, scrie Le Parisien.

Mas a povestit și cât au durat tratativele dintre clubul său și argentinian. „Negocierile au durat trei ani. Dintre care un an şi jumătate de negocieri intense. Am avut multe conversaţii cu Jorge (Messi, tatăl lui Lionel şi reprezentantul său). Şi consider că totul s-a aranjat la finele lunii mai.”

“David (Beckham, coproprietar al lui Inter Miami) a purtat și el câteva discuții cu Leo, dar doar despre subiecte fotbalistice, pentru că juca încă la PSG și nu voia să pună presiune pe el”, a mai spus Jorge Mas.

Cât va primi Messi?

„Între 50 şi 60 milioane dolari pe an, dar va beneficia şi de alte avantaje financiare, precum un procentaj din vânzarea de tricouri ale clubului, precum şi din beneficii din drepturile TV ale campionatului american, deţinute de Apple”, a adăugat Mas.

De asemenea, Jorge Mas a afirmat că în momentul retragerii sale, Messi va avea acţiuni în cadrul clubului Inter Miami.

La PSG Messi primea în jur de 41 de milioane de euro pe sezon (a stat doi ani) și a mai primit un bonus de 40 de milioane la semnătură.

Debutul lui Lionel Messi cu Inter Miami se va produce pe 21 iulie, cu ocazia unui meci din Leagues Cup.

Exit mobile version