Site icon Editia de Dimineata

Balkan Jazz Summers Sessions. În weekend la Palatul Bragadiru

Treceți-vă în agendă weekendul 5-7 august pentru că la Palatul Bragadiru va avea loc Balkan Jazz Summers Sessions – Festival de muzica balcanică.

Balkan Jazz Summers Sessions este primul eveniment organizat sub egida The Great Hill Society Club, “conglomerat” cultural alcătuit din Teatrul Godot, Bucharest Jazz Orchestra, The Great Hill şi BulevART.

Proiecte personale de prin Balcani

Balkan Jazz Summers Sessions are scopul de a invita muzicieni din spaţiul balcanic şi de a le oferi un context favorabil pentru a-şi prezenta proiectele personale pentru care s-au făcut remarcaţi, într-o atmosferă relaxantă şi elegantă.

Artiştii sunt invitaţi să colaboreze şi în formule inedite, cu scopul de a crea o experienţă colectivă unică, atât pentru interpreţi, dar mai ales pentru public.

Invitați

Primul invitat este Lucian Stan, cunoscut sub numele de DJ Vasile. Acesta va cânta alături de Bucharest Jazz Orchestra – Balkan beats & Loud horns, într-un concert în care muzica jazz se întâlneşte cu cea electronică. DJ Vasile este un veteran al muzicii electronice româneşti, în special datorită primelor emisiuni radio care au inclus promovarea muzicii electronice şi alternative, la începutul anilor ’90.

În a doua seară, formaţia din Bulgaria – Asymmetronica, condusă de unul dintre cei mai importanţi baterişti – Borislav Petrov, va susţine un concert alături de un invitat special, Sebastian Burneci, care va cânta alături de aceştia la trompetă.

Ultima seară are în program două concerte. Fraţii Cazanoi, Cezar şi Anatol, deschid seara cu ritmuri şi teme balcanice şi prelucrări originale a temelor din spaţiul est-european, alături de Costas Ivanov – cofondator şi coproducător al duo-ului Temple Invisible, alături de Irina Bucescu.

Invitaţi vor fi: Amaro Del din Serbia cu show-ul „Balkan Gypsy Storm”, un concert cu muzică ţigănească, alături de Branko Spasojevic, Darko Zezelj, Marko Milovanovic, Milena Bozovic-Tomic şi Aleksandar Radoicic.

Programul Balkan Jazz Summer Sessions:

5 august, ora 20:30 – DJ Vasile feat. Bucharest Jazz Orchestra (România)

6 august, ora 20:30 – Asymmentronica (România) feat. Sebastian Burneci (România)

7 august*:

Ora 19:30 – Fraţii Cazanoi & DJ Costas Ivanov (România)

Ora 20:30 – Amaro Del (Serbia)

Biletele au fost puse în vânzare atât pe site şi pe platformele partenere – Bilete.ro, Iabilet şi Eventbook.

Prețul biletelor sunt următoarele: 70 de lei (ziua 1), 100 de lei (ziua 2), 200 de lei (ziua 3).

Exit mobile version