Site icon Editia de Dimineata

„Bani, timp și alți demoni” deschide stagiunea de toamnă a Teatrului Godot

O comedie a timpului nostru, spectacolul “Bani, timp și alți demoni” intră în repertoriului  Teatrului Godot, din această toamnă, iar prima reprezentație va avea loc în  grandioasa sală de spectacole a Palatului Bragadiru.

Regizor de film și teatru, scenarist și dramaturg, Radu Popescu, semnează regia și textul spectacolului „Bani, timp și alți demoni”, iar prima reprezentație din cadrul stagiunii de toamnă va avea loc la Palatul Bragadiru (Calea Rahovei 147-153), vineri, 2 zseptembrie, de la ora ora 19:30.

Ramona și Mircea sunt absolvenți de Litere. Andra este fotomodel. Nick are bani. Mircea visează să devină scriitor. Ramona vrea siguranță financiară. Andra este iubita lui Nick. Ramona și Mircea sunt căsătoriți de opt ani. Toți sunt la all-inclusive în Bulgaria, pe marginea unei piscine. Nick are o idee. Fixă. Ramona are și ea o idee. Ce-o să iasă din asta? Spectacolul pune in discuție următoarea situație: cum putem să avem și BANI și TIMP la un loc? Răspunsul nu este atât de simplu, dar îl puteți afla la spectacol.

Spectacolula primit „Marele Premiu de Dramaturgie Valentin Nicolau”, în anul 2015, iar actorul George Rotaru, a fost nominalizat pentru „Cel mai bun actor” în cadrul Festivalului UNDERCLOUD, Ediția a 12-a.

 

Exit mobile version