Site icon Editia de Dimineata

Banii americanilor ajung la o româncă. Firma unei piteștence din Los Angeles face profit de milioane de dolari

Sabina Aldea Gault este o româncă de succes din America, plecată de la doar vârsta de 19 ani din țară, femeia este acum la conducerea unei firme de succes de PR.

Din 2009, românca din Pitești conduce firma Konnect Agency, una dintre companiile de relații publice de prestigiu din SUA, cu filiale în Los Angeles, New York și Austin. Aceasta a plecat în California la 19 ani și a urmat studiile la una dintre cele mai bune școli din State, Universitatea Berkeley, absolvind cu ,,magna cum laude”, relatează adevărul.ro.

CNN, „The New York Times“, „The Wall Street Journal“ şi „Forbes“ sunt printre publicațiile renumite care au scris despre succesul răsunător al Sabinei Gault. Datorită faptului că lucrează în domeniul de PR are șansa să lucreze cu multe personalități cunoscute de la Hollywood, desigur românca nu le poate dezvălui numele.
Cu toate că a plecat la facultate în ,,Orașul îngerilor”, Sabina a fost mulțumită de învățământul din România declarând că:

„Educaţia din şcoala generală până la facultate, în România, este în general superioară celei din America. Odată ce ajungem la facultate, nu foarte multe ţări se pot compara cu America. Dar până acolo, educaţia pe bază de bacalaureat este extraordinară“, spune Gault.

De asemenea, femeia de afaceri mai spune că datorită primului ei loc de muncă din România, mai exact în studiourile Media Pro de la Buftea, care de altfel a fost și cel mai greu, a învățat tot ce știe acum:

„Am lucrat în film cu o echipă extraordinară de oameni cu care sunt prietenă şi în ziua de astăzi şi de la care am învăţat film şi PR. După un an şi ceva, am avut oportunitatea să mă mut în Media Pro şi să lucrez direct cu Adrian Sârbu si Doina Gradea. A fost unul dintre cele mai grele joburi pe care le-am avut, dar am primit lecţii extraordinare – şi de viaţă, şi de PR.”, specifică românca.

Deși firma nu este una mare, având doar 60 de angajați și trei birouri, compania joacă în liga firmelor mari, cifra de afaceri fiind de milioane de dolari și, în plus, în 2015, Konnect Agency a câștigat Premiul Sabre, cel mai important premiu pe care îl poate primi o firmă.

 

Sursă foto: medium.com

Exit mobile version