Site icon Editia de Dimineata

Ben Stiller către  Zelenski : “Ești eroul meu!” (VIDEO)

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a întâlnit cu actorul și regizorul Ben Stiller, care vizitează Ucraina în calitate de ambasador ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR).

„Este o mare onoare pentru mine”, i-a spus Stiller lui Zelenski în timpul unei întâlniri la Kiev. „Este cu adevărat minunat. Ești eroul meu”.

Stiller, starul din „Zoolander” și ambasador al bunăvoinței pentru agenția ONU pentru refugiați, s-a întâlnit, de asemenea, cu ambasadorul american Bridget A. Brink la Liov și a vizitat orașele Irpin și Makarov, în apropiere de Kiev.

Stiller și-a exprimat admirația în fața colegului său, actorul Zelenski (care l-a interpretat pe președintele Ucrainei la televiziune într-un serial de comedie,  înainte de a deveni liderul țării în viața reală) de „modul în care ați mobilizat țara – lumea”.

El a adăugat: „Ai renunțat la o carieră de actor pentru asta”.

Zelenski i-a răspuns și i-a întors complimentul: „Oricum, nu era o carieră atât de grozavă ca a ta!”.

“Trebuie să ne amintim că acest lucru i s-ar putea întâmpla oricui, oriunde”

„Oamenii au împărtășit povești despre cum războiul le-a schimbat viața – cum au pierdut totul și sunt profund îngrijorați de viitorul lor”, a declarat Stiller într-un comunicat.

El a continuat: „Protejarea persoanelor forțate să fugă este o responsabilitate colectivă la nivel mondial. Trebuie să ne amintim că acest lucru i s-ar putea întâmpla oricui, oriunde”, scrie Washington Post.

 

Exit mobile version