Site icon Editia de Dimineata

Bijuterii asortate cu stilul tău

Să știi să alegi ținuta potrivită poate fi o artă și la fel și accesorizarea bijuteriilor. Oricât de multe ai ști despre asta, nu strică niciodată să mai afli ceva nou, așa că azi îți vom împărătși câtva secrete pe care să le pui în practică pentru a nu da niciodată greș atunci când vine vorba de accesorizare.

Istoria bijuteriilor este încântătoare și plină de simbolistică: de la religie, statut, monedă de schimb și până la modă. Oricum ai alege să le porți și orice rol ar avea ele (funcțional, simbolic, moștenire etc.), cel mai important este să ți se potrivească și să te pună în avantaj. Iar pentru asta este necesar să ții cont de câteva criterii, printre care: stilul tău, forma feței și nuanța tenului.

Stilul tău vestimentar

Stilul este cel mai important criteriu de luat în seamă atunci când vine vorba de naturalețe, echilibru și bun gust. Vom discuta despre cele mai întâlnite stiluri, făcând recomandări de bijuterii adecvate acestuia.

Forma feței

Un alt criteriu după care te poți ghida când alegi bijuteriile, în speță cerceii, este forma feței, asftel:

Culoarea feței și a părului

Un alt aspect de care aminteam mai sus este cromatica. Hai să vedem ce bijuterii alegi în funcție de culoarea părului și a tenului tău.

Ține cont de aceste mici trucuri atunci când îți alegi bijuteriile și nu uita că personalitatea și stilul tău se văd mai bine decât ai crede prin alegerile pe care le faci.

Exit mobile version