Site icon Editia de Dimineata

Biografia lui Will Smith apare în România în același timp cu premiera din Statele Unite

Will — biografia actorului american Will Smith — va fi publicată în limba română de editura Lifestyle Publishing, parte a Grupului Editorial TREI, simultan cu lansarea internațională, în noiembrie 2021.

Starul hollywoodian a colaborat pentru realizarea acestui proiect cu nu mai puțin celebrul Mark Manson, autorul bestsellerurilor internaționale Arta subtilă a nepăsării, Arta subtilă a disperării și Arta subtilă a seducției.

Colaborarea dintre cei doi a început în urmă cu trei ani, când Will Smith căuta un scriitor dispus să îl ajute să scrie o carte despre viața sa.

„Will este unul dintre cei mai rezistenți oameni pe care i-am întâlnit vreodată”

Încă de la prima întâlnire mi-am spus că voi participa la acest proiect doar dacă următoarele două lucruri ar fi adevărate: în primul rând, trebuie să-mi placă cu adevărat Will ca persoană — prima regulă Mark Manson Fight Club este să nu lucrezi niciodată cu nesuferiți; în al doilea rând trebuie să își dorească să scrie o carte din motive corecte.

Ne-am înteles din prima clipă. Will era sincer, amuzant și fermecător. Îmi plăcea cu adevărat. Iar când a început să-mi povestească viața lui — lucruri pe care nu le-a mai împărtășit niciodată în public — mi-a fost imediat clar: acesta este unul dintre cei mai rezistenți oameni pe care i-am întâlnit vreodată.

De la greutățile și traumele trăite în copilăria petrecută în West Philadelphia până la celebritatea și pericolele de la Hollywood, nu a lăsat absolut nimic să-l oprească… Cartea este despre reziliență și stăpânirea emoțiilor, iar lecțiile sunt poveștile adevărate extrase din viața sa”, a declarat Mark Manson despre colaborarea cu Will Smith.

Coperta cărții a fost creată de artistul vizual Brandan „BMike” Odums, din New Orleans. Coperta reprezintă o serie de portrete ale actorului la diferite vârste, pictate unul peste altul. Ideea a fost de a comunica vizual evoluția sa, de la copilărie până la maturitate.

Alte amănunte despre volum, mai jos:

Autobiografia lui Will Smith vine în toamnă

Foto: Will Smith în The Pursuit of Happyness

 

Exit mobile version