Site icon Editia de Dimineata

Bogdan Ciudoiu se aude la PROFM

Bogdan Ciudoiu se va auzi din 13 septembrie la PROFM. Back to school, dar și back to PROFM!

El revine la postul care l-a descoperit în studenție, pentru că PROFM Campus este stația unde Bogdan a debutat ca om de radio. Mai multe detalii despre tronsonul acoperit și despre emisiunea pe care o va realiza vor fi disponibile în curând.

15 ani de radio

Bogdan Ciudoiu s-a îndrăgostit de radio în 2006, odată cu platforma PROFM dedicată elevilor – ProFMsCool, după care au urmat primii săi ani de DJ cu acte în regulă la ProFM Campus, apoi cariera sa în FM a fost într-o continuă ascensiune. Cu peste 15 ani de experiență în FM, Bogdan a luat și microbul televiziunii, de peste 7 ani fiind parte din echipa UTV, televiziune care face parte din portofoliul grupului Digi.

Revenirea la echipa care l-a format în domeniul radioului a fost una firească, spune el, adăugând că e open la toate provocările frumoase pe care i le aduce toamna acestui an.

Emoții

Toamna asta îmi aduce schimbări importante și, la pachet, emoții puternice. Îmi vin imediat în minte primul studio, prima șansă și primul live. Toate au în comun, pentru povestea mea,  un singur nume: PROFM. Practic, din 13 septembrie mă întorc acasă. Abia aștept să cunosc ascultătorii și, alături de ei, să topesc orele de emisie într-o combinație fun de hituri și provocări haioase. Mai OPEN ca niciodată!”, a spus Bogdan Ciudoiu, gata să intre on air.

PROFM e OPEN RADIO și oferă ascultătorilor cele mai noi tendințe în lumea muzicală, fapt confirmat și de desemnarea radioului „trendsetter de hit-uri”, conform topului realizat de către Mediaforest, care monitorizează difuzările de piese on-air care ajung hituri.

Despre PROFM

PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, face parte din portofoliul Grupului DIGI din 2015. Grupul mai deține posturile radio Digi FM, Chill FM și Dance FM și televiziunile Digi24, Digi 4K, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, televiziunea Film Now (pay-tv), posturile documentare Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

 

Exit mobile version