Site icon Editia de Dimineata

Bookfets 2022. Cu ce ofertă vine Editura Litera. Reduceri de până la 40%

În perioada 1-5 iunie, Editura Litera este prezentă la Târgul de Carte Bookfest. Peste 900 de noutăți editoriale, cărți și albume de colecție, reduceri de până la 40%, iată doar câteva indicii în legătură cu activitatea editurii la târg.

Cărțile-eveniment ale acestei ediții le veți găsi doar la standul Editurii Litera și sunt semnate de cel mai recent laureat al Premiului Nobel pentru Literatură – Abdulrazak Gurnah. Abandon și Paradis sunt primele cărți ale câștigătorului Nobel din 2021 publicate de Editura Litera în România și oferă cea mai bună ocazie pentru a descoperi stilul magnific și impresionant al autorului.

Autobiografie Maia Morgenstern

La cererea cititorilor, a iubitorilor de viață, teatru și frumos, actrița Maia Morgenstern revine pe scena scriitorilor cu un nou volum autobiografic –Eu sunt Maia, un jurnal la fel de emotiv și încărcat de amintiri. Maia Morgenstern este invitată specială a Editurii Litera la Bookfest, cu ocazia lansării oficiale a noului volum din colecția de autor Litera.

Raftul celor mai spectaculoase albume și enciclopedii va găzdui, printre multe altele, și deja celebrul album Scriitori. Viață și operă, marca Dorling Kindersley, ce explorează viețile celor mai mari scriitori ai tuturor timpurilor. O selecție de astfel de albume o veți găsi în exclusivitate la Editura Litera, la prețuri foarte bune.

Cititorii care doresc să își completeze colecțiile vor găsi la standul Editurii Litera toate volumele din bine-cunoscutul imprint Carte pentru toți, din îndrăgitele colecții Blue Moon, BuzzBooks și Clasici Contemporani Litera, dar și titluri bestseller de dezvoltare personală, nonficțiune, istorie și timp liber. Părinții și copiii de toate vârstele vor avea de unde alege cele mai frumoase cărți ale copilăriei, dar și de studiu și de autocunoaștere, toate la prețuri foarte accesibile.

Cultură japoneză

Invitata de onoare la această ediție a Salonului de carte Bookfest este Japonia.

Pentru toți cititorii pasionați de cultura japoneză, dar și pentru cei care vor să afle mai multe despre aceasta, fie că derivă din ficțiune, fie din nonficțiune, enciclopedii, cărți motivaționale, la standul Editurii Litera sunt disponibile titluri tematice precum Japonisme, Arta de a fi mulțumit; Mica enciclopedie Ikigai; Heaven de Mieko Kawakami; Curajul de a fi fericit de Ichiro Kishimi și FumitakeKoga; Până nu se răcește cafeaua de Toshikazu Kawaguchi și altele.

Premii dulci

Alături de o selecție foarte bună a titlurilor, la prețuri excepționale, cititorii vor avea parte la standul Editurii Litera nu doar de o paletă foarte variată de cărți și momente memorabile dedicate lecturii, ci și de cadouri: astfel, pe 1 iunie, la orice achiziție de carte Litera, în baza fiecărui bon, se oferă un pachet de bomboane M&M; pe toată perioada târgului, la orice bon Litera de peste 99 de lei se oferă – la alegere – o sacoșă de pânză personalizată cu mesajul „Te citesc“ (ilustrație Mura), sau o sacoșă de iută cu insignă de cititor.

 La Cafeneaua Scriitorilor din standul Editurii Litera, vom putea dezbate împreună, alături de scriitorii celor mai noi titluri din colecția „Biblioteca de proză contemporană“, titluri precum Șapte virtuți deșarte și o păcătoasă moarte, de Alexandru Lamba, volumul colectiv Dragostea când doare, Femei de iasomie, de Ionel Bușe și multe altele. Vă propunem, așadar, o invitație deschisă la o serie de evenimente de lansare, lecturi și discuții scriitoricești dedicate cititorilor, scriitorilor și cărților care ne fac viața mai frumoasă.

Foto MyMagazine

 

 

 

 

Exit mobile version