Editia de Dimineata

Break Room București deschide în premieră primul „anger room” din România

https://www.thisiswhyimbroke.com

Și furia poate fi distractivă dacă ești într-o zonă controlată și special amenajată! Astfel, se deschide primul „anger room” din România.

Break Room vine cu un concept nou anti-stres, dar și amuzant în același timp. Mai exact, propune o metodă ieftină de a scăpa de nervi, care constă în spargerea de obiecte, într-un mediu controlat.

Break Room București se găsește într-o hală industrială, delimitată în 3 spații, unde clienții pot sparge diverse obiecte, de mai multe mărimi, cu ajutorul unei „arme”,de trei tipuri: bâtă de baseball, baros sau rangă.

Clienții vor beneficia de pachete special gândite pentru eliberare și amuzament. Prețurile vor începe de la 50 lei și vor crește în funcție de preferințe. Având în vedere faptul că totuși este o experiență riscantă, Break Room pune siguranța pe primul loc, astfel încât înainte de începerea cursei de spargere a obiectelor, clienții trec printr-un mic instructaj în care se explică regulile de siguranță.

În ceea ce privește echipamentul, acesta va fi oferit tot de Break Room București și constă în ochelari de protecție, cască, halat de protecție și mănuși, iar vârsta minimă de participare este 16 ani.

http://www.scmp.com

În altă oridine de idei, după spargere, toate rămășițele se reciclează selectiv.

“Încurajăm ordinea în casele și în mințile oamenilor, așadar, dacă primim cereri de ridicare de obiecte stricate și care pot fi sparte, le ridicăm gratuit: de la farfurii la sticle, de la imprimate la televizoarele vechi și stricate, vaze, obiecte sanitare și în general orice poate fi spart și apoi reciclat” – așa sună apelul la responsabilitate față de mediu făcut de fondator, conform  doctorulzilei.ro.

“Activitatea din BREAK ROOM este pur recreațională, nu are pretenții terapeutice și de fapt nicio altă pretenție în afară de o oferi porție bună de fun, eliberare și relaxare. Ne adresăm bucureștenilor care caută o modalitate inedită de a scăpa de stress-ul cotidian, de a încerca ceva nou și de a se distra alături de prieteni.” declară Marius Neagoie, fondator Break Room.

Exit mobile version