Site icon Editia de Dimineata

British Airways a anulat 100 de zboruri pentru a face liniște în timpul funeraliilor regale

Compania British Airways (BA) și Aeroportul Heathrow (LHR) din Londra au aranjat zborurile și programul operațional astfel încât să asigure un moment de liniște pentru înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, pe 19 septembrie 2022.

British Airways a anulat 100 de zboruri din Heathrow, Londra, pe 19 septembrie 2022, și a reprogramat altele zboruri pentru a reduce zgomotul în timpul funeraliilor regale.

În semn de respect pentru Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a, în timpul funeraliilor sale regale ne-am redus programul și am reprogramat unele zboruri la Heathrow pentru a ne asigura că cerul este liniștit în anumite momente ale zilei de luni, 19 septembrie”, a postat contul British Airways pe twitter.

British Airways a transms, de asemenea, în direct înmormântarea Reginei pe zborurile ale căror avioane au conexiune de WiFi. Taxele pentru serviciul WiFi și streaming live au fost fi eliminate. Un moment de liniște de două minute a fost fi și în aer, unde serviciile de cabină au fost, de asemenea, întrerupte.

Sursa foto: British Airways/Twitter

 

Exit mobile version