Site icon Editia de Dimineata

Britney Spears, în fața Congresului. Va vorbi despre tutela odioasă a tatălui ei

Britney Spears a fost invitată în Congresul SUA, pentru a depune mărturie despre tutela ei de ani de zile. În postarea de pe Instagram, Spears nu spune dacă va accepta invitația reprezentantului Floridei, Charlie Crist și a reprezentantului Californiei, Eric Swalwell.

Democrații i-au scris lui Spears o scrisoare în 1 decembrie 2021, în care o felicitau pe ea și pe avocatul ei, Matthew Rosengart, pentru victoria lor legală. Un judecător a eliberat-o pe Spears de tutelă pe 12 noiembrie, punând capăt acordului care i-a permis tatălui ei și instanțelor să-i conducă viața și să-i administreze averea de 60 de milioane de dolari timp de mai bine de un deceniu.


Citește și:
ÎN FINE, LIBERĂ! Britney Spears a scăpat definitiv de tutela tatălui său, după 13 ani de așteptare


Crist și Swalwell subliniază în scrisoare că Spears nu a putut să-și angajeze propriul consilier și a fost forțată să lucreze împotriva voinței ei. Ei îi cer lui Spears să-și împărtășească experiența cu propriile ei cuvinte.

Există cel puțin 1,3 milioane de cazuri active de tutelă sau co-tutelă în SUA, conform unui raport din 2018 al Consiliului Național pentru Dizabilități. Aceste cazuri afectează, de asemenea, active estimate la 50 de miliarde de dolari.

Exit mobile version