Site icon Editia de Dimineata

Campania Națională Artiștii pentru Artiști@Odeon

Teatrul Odeon  se alătură celei  de-a 19-a ediţii a programului UNITER Campania Naţională „Artiştii pentru artişti”, programând sâmbătă, 18 martie, de la ora 19.00, spectacolul “Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Edward Albee, regia Alexandru Mâzgăreanu.

Campanie

Campania Națională „Artiștii pentru artiști”, ediția a 19-a, primul program al UNITER din anul 2023, organizat ÎMPREUNĂ cu teatrele din București și din țară, este organizat în perioada 15 martie – 15 aprilie 2023.

“Iniţiată în 2002, Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” este un stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii cu probleme de existenţă şi un semnal pentru public şi autorităţi în legătură cu situaţia acestora şi demnitatea lor. Reluăm acest eveniment după 3 ani de pauză cauzată de pandemia de SARS-COV2 și de realitatea războiului cu Ucraina”, anunță teatrul.

Încasările din vânzarea de bilete sunt direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală și reprezintă suport financiar pentru beneficiarii programului.

Spectacolele care se vor juca în perioada mai sus menționată în beneficiul Campaniei.

Mai multe detalii despre programul spectacolelor și modalitatea de achiziționare a biletelor găsiți pe site-ul www.uniter.ro și pe site-urile teatrelor producătoare.

DACĂ VREI SĂ AJUȚI!

Modalitățile de participare a donatorilor financiari la Campania de strângere de fonduri

 

„Artiştii pentru artişti” sunt:

Fondul de Solidaritate Teatrală:

cod IBAN RO40RZBR0000060007801286

deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei

Exit mobile version