Site icon Editia de Dimineata

Campanie unică, înainte de Sărbători. Mii de români din toată Europa trimit cadouri în țară FOTO

O campanie unica a fost lansată de Asociația Voluntari în Europa. Este vorba despre campania Super eroi de Crăciun.

Așadar, înainte de Sărbători, mii de români din toată Europa au pornit o adevărată mișcare socială, oferind cadouri pentru nevoiașii necunoscuți din România, potrivit unui comunicat de presă al Asociației Voluntari în Europa.

Sursă foto: Facebook

Astfel, românii din diaspora au cumpărat cadouri în valoare de ce sumă au dorit, pe care le vor împacheta într-o cutie de pantofi frumos ambalată și o vor trimite în România, pentru a face o bucurie copiilor săraci, oamenilor nevoiași sau celor în vârstă rămași fără familie.

„Puțini suntem cei care ne cunoaștem între noi, dar logistic suntem bine organizați. Sunt Super Eroi de Crăciun toți necunoscuții implicați în campanie, de la cel care cumpără cadourile la cel care beneficiază de ele. Pe cei care primesc cadouri îi considerăm Super Eroi pentru că nu renunță la luptă, în ciuda vieții grele pe care o au. Atenție! Oferim CADOURI, nu ajutoare. Suntem Moș Crăciun Secret”, a declarat Adriana Mureșan, cea care a pus bazele Asociației Voluntari în Europa, potrivit libertatea.ro.

Sursă foto: jurnal.md

Exit mobile version