Site icon Editia de Dimineata

Când o să câștige Serena Wimbledonul? Când vor divorța Harry și Meghan!

Sursa www.tenniscircus.com

Are 39 de ani, a născut, dar vrea să continue. Serena Williams a anunțat că nu are de gând să se retragă din activitate. Ba, mai mult are și obiective îndrăznețe – participarea și, de ce nu, câștigarea unui turneu de Grand Slam.

Întrebată despre retragere la o conferință de presă, Williams a fost foarte categorică: ”Ziua în care mă voi opri din a lupta pentru asta, va fi ziua în care voi fi așezată în mormânt”.

Visul său este însă atât de departe de a se împlini, încât casele de pariuri au început să-i propună cote amuzante. Nu neapărat „mărimea” în sine a cotelor, ci comparațiile făcute sunt delicioase, notează DigiSport.

Potrivit publicației tennisworldusa.org, bookmakerii din Marea Britanie văd mai plauzibil chiar și un divorț între prințul Harry și Meghan Markle, eveniment care are o cotă de 4 ori mai mică decât succesul americancei la Wimbledon.

Astfel, un eventual triumf al Serenei la Wimbledon e cotat cu 7, în timp ce un divorț al lui Harry și Meghan Markle are o cotă de 4.

În plus, tabloidele britanice susțin că până și o posibilă sarcină a ducesei are o cotă mai mică decât eventualitatea ca Serena Williams să câștige turneul de la Wimbledon.

În 2019, Serena Williams a pierdut finala de la Wimbledon în fața Simonei Halep, care a câștigat categoric partida 6-2, 6-2.

Exit mobile version