Site icon Editia de Dimineata

Când (și unde) începe ultimul sezon “Star Trek: Picard”. Trailer nou!

Paramount+ a dat publicității  trailerul oficial pentru cel de-al treilea și ultimul sezon din “Star Trek: Picard”. De asemenea, Paramount+ a lansat un nou poster, un nou sinopsis și detalii despre două personaje noi, scrie TrekMovie.

Trailer nou

Noul sinopsis

În concluzia epică și palpitantă a ultimului sezon “Star Trek: Picard”, un mesaj disperat de la un prieten pierdut de mult timp îl atrage pe legendarul amiral Jean-Luc Picard, legenda Flotei Stelare, în cea mai îndrăzneață misiune a vieții sale, forțându-l să recruteze aliați care acoperă generații vechi și noi.

Această ultimă aventură îl plasează pe un curs de coliziune cu moștenirea trecutului său și cu noi revelații explozive, care vor schimba pentru totdeauna soarta Federației.

 Ultimul sezon “Star Trek: Picard”. Distribuție

Sir Patrick Stewart revine în rolul titular al lui Jean-Luc Picard din “Star Trek: The Next Generation”. Alături de el, în sezonul trei, se vor afla colegii săi din TNG: LeVar Burton, Michael Dorn, Jonathan Frakes, Gates McFadden, Marina Sirtis, Brent Spiner. Iar din sezoanele unu și doi din Picard se întorc Jeri Ryan și Michelle Hurd.

Noul afiș

Iată posterul oficial pentru sezonul 3 din Picard

Când, unde

Cel de-al treilea și ultimul sezon din Picard are premiera joi, 16 februarie 2023, exclusiv pe Paramount+ în SUA, cu noi episoade ale sezonului de 10 episoade disponibile în streaming săptămânal în zilele de joi.

La nivel internațional, va debuta vineri, 17 februarie, pe Amazon Prime Video în peste 200 de țări și teritorii. În Canada, este difuzat pe canalul CTV Sci-Fi Channel al Bell Media și este transmis în streaming pe Crave.

Exit mobile version