Site icon Editia de Dimineata

Care este semnificația celor mai frecvente vise

https://www.romaniatv.net

Se întâmplă frecvent să ne amintim ce am visat, dar să nu știm interpretarea viselor. Așa apar întrebările: „Este de bine? Se va întâmplă ceva rău? Oare e adevărat?”

Mai jos am enumerat semnificația celor mai prezente vise:

Apa -simbol al energiei vitale:

Marea este reprezentată de energie pozitivă. Dacă te visezi pe malul mării înseamnă că ai o perioadă extraordinară în care poți trece peste orice. Dacă înoți fără griji, cel mai probabil te așteaptă niște momente frumoase. În altă ordine de idei, dacă marea este agitată, reprezintă tulburare, griji și dacă visezi valuri mari, înseamnă că ești o persoană care își reprimă emoțiile.

Lacul, fiind o întindere de apă stătătoare merge spre starea de pace, de liniște. Dacă traversezi lacul cu o barcă, înseamnă că vei ieși bine dintr-o anumită situație mai grea.

Ploaia reprezintă un bun augur, fiind apa care vine din cer. Visând ploaie te auto-proclami o persoană intuitivă, care se bazează doar pe sentimente, însă, dacă visezi că ploaia provoacă inundații rezultă faptul că ești un om cu teama consecințelor unor fapte.

Animal -simbol al instinctelor primare:

Câinele vizează lipsa de afecțiune, al suportului moral, având în vedere faptul că este considerat cel mai bun prieten al omului. Dacă visezi un câine abandonat, poate fi chiar reflexia ta, cum te vezi la momentul respectiv.

Pisica negră este un semn al destinului, poate fi chiar un semn al unui eveniment viitor nu prea plăcut, în schimb pisica albă întotdeauna este un semn pozitiv.

Șarpele reprezintă înțelepciune, curiozitate, dar și sexualitate. Astfel, dacă vezi un șarpe amenințător, însemnă că dorințele tale intime îți pot crea probleme. Șarpele încolăcit rezultă oboseală, iar dacă îți vorbește în vis, trebuie să ții minte ceea ce ți-a spus și să iei aminte, potrivit aktual24.ro.

În ceea ce privește visele cu alte persoane, pot fi interpretate în mult mai multe feluri, însă dacă visezi că partenerul nu este fidel, clar reflectă o frică interiaoră pe care o ai zi de zi și care categoric te neliniștește, ceea ce însemnă că trebuie să faci ceva care să te convingă de contrariu, sau măcar să afli adevarul, încât să scapi de acest sentiment.

Exit mobile version