Editia de Dimineata

Carte în pregătire. Bob Woodward în dialog cu Donald Trump

Un volum semnat de celebrul Bob Woodward, în primul rând, apoi o carte despre Trump. Poate că unii ar găsi subiectul ușor indigest, mai ales în aceste zile, dar haideți să încercăm. Cum am spus, nu pentru ce (nu) ar mai însemna Trump, ci pentru ceea ce mai înseamnă, totuși, Woodward.

În ultimii ani, numele președintelui american s-a aflat pe toate buzele. Pe toate meridianele, există persoane vrăjite de cuvintele și de acțiunile lui, în timp ce mulți alții sunt uluiți, chiar șocați. Dorința de a afla cât mai multe despre el crește pe zi ce trece, iar această carte este în măsură să o îndeplinească.

Cele șaptesprezece interviuri luate președintelui Donald Trump sunt firul roșu pe care autorul îl urmează cu persuasiune și cu ajutorul căruia reușește dezvăluirea incredibilei și capricioasei personalități a celui mai controversat, probabil, președinte american de până acum. Aceasta este o performanță greu de egalat. Niciun locatar de până acum al Casei Albe nu a acordat vreodată atât de multe interviuri unui singur autor.

Fiecare pagină înseamnă un nou pas în descifrarea caracterului inconsecvent, nestatornic, uneori răzbunător al omului Donald Trump, care se autodefinește fals ironic: „Eu scot furia din oameni la suprafaţă. Scot furia la suprafaţă. Întotdeauna o fac. Nu știu dacă este un avantaj sau un dezavantaj, dar orice ar fi, o fac“.

Bob Woodward în dialog cu Donald Trump. Volumul „Furia” va apărea în curând la Editura Rao.

Exit mobile version