Site icon Editia de Dimineata

Carte. Tinerii magicieni și almanahul hoților

De la Harry Potter încoace se tot poartă magia, și trendul rămâne, se pare. Așa că vă recomandăm un nou volum pentru adolescenți –  “Tinerii magicieni și almanahul hoților”.

Pe o stradă din Londra, patru viitori prieteni stau în fața ușii albastre cu un aspect surprinzător de banal, ușa Cercului de Magie. Alex nu e prea vorbăreț. Dar e uimitor ce poate face cu un pachet de cărți de joc. Zack e, fără îndoială, unul dintre cei mai buni hoți de buzunare din țară (dar întotdeauna pune la loc lucrurile pe care le-a „furat“). Cu ajutorul hipnozei, Sophie a convins-o pe coordonatoarea organizației de cercetașe că toate colegele ei sent meduze. Jonny, care este, probabil, cel mai înalt băiat din univers, combină știința și magia pentru a obține efecte spectaculoase (explozii de cele mai multe ori).

Tinerii magicieni și almanahul hoților

Însoțește-i pe acești tineri magicieni într-o aventură care ar putea să presupună căutarea unei cărți secrete și… oh, da, un stol de porumbei foarte confuzi. Ți se pare derutant? Va trebui să descoperi singur dacă într-adevăr așa e.

Autorul, NICK MOHAMMED e un comedian, actor și scriitor britanic. Născut în Leeds, a studiat geofizică și a abandonat un doctorat în seismologie la Cambridge.

A jucat în mai multe producții de televiziune și a fost membru al Cercului de Magie din Bradford timp de 18 ani.

„Nick Mohammed creează o poveste amuzantă și plină de aventuri. Care este în același timp o scrisoare înduioșătoare adresată unei obsesii inocente a copilăriei: magia“, scrie BookTrust.

Volumul “Tinerii magicieni și almanahul hoților”, a apărut la Editura Rao. Pe site-ul editurii volumul costă 26.84lei.

Exit mobile version