Site icon Editia de Dimineata

Cartea anului 2021 la Curtea Veche Publishing: „Când corpul spune nu”. Ce titluri noi vin în 2022

Cartea anului 2021 la Curtea Veche Publishing a fost „Când corpul spune nu”, semnată de medicul Gabor Mate, al cărei prim tiraj s-a epuizat încă din perioada de precomandă, înainte ca volumul să vină din tipar.

Volumul este un studiu aprofundat, revelator, plin de informaţii utile despre stres şi influenţa lui asupra sănătăţii noastre psihice şi fizice.

“O explorare captivantă a relației dintre stres și boală. Maté cercetează în profunzime poveștile de viață și psihicul pacienților săi. Ce iese la suprafață nu este altceva decât o mare revelație.”, scrie despre volum Edmonton Journal

Iată mai jos câteva pagini ale volumului…

Cand corpul spune nu_rasfoieste_corect

Alte cărți căutate

Printre cele mai căutate noutăţi s-au numărat cartea pentru copii „Ţup în lumea nouă” de Alex Donovici – parte din prima serie de cărţi pentru copii din România tradusă sau în curs de traducere în şapte limbi, cartea de educaţie financiară „Dragă, unde-s banii?” de Adrian Asoltanie, „Astăzi, aici, acum” – noua carte biografică a Mirelei Retegan, „Pădurea” de Marian Godină, „Îmblânzirea anxietăţii” de Judson Brewer (cunoscut ca Dr. Jud), cea mai recentă carte a bloggerului Radu F. Constantinescu – „69 Q&A” şi multe altele.

Titluri populare semnate Dale Carnegie sau Gaspar Gyorgy

În anul care s-a încheiat, editura şi-a consolidat portofoliul cu ediţii de colecţie ale celor mai populare titluri: „Secretele succesului” de Dale Carnegie; „Puterea prezentului” de Eckhart Tolle; „Cele cinci limbaje ale iubirii” de Gary Chapman; „Inteligenţa emoţională” de Daniel Goleman; „Tată bogat, tată sărac” de Robert T. Kiyosaki; „De la idee la bani” de Napoleon Hill; „Copilul invizibil” de Gaspar Gyorgy.

Anul 2022

Pentru 2022, Curtea Veche Publishing are în pregătire mai multe titluri, printre care:

* „Fantome” („Ghosts”) – noua carte semnată de Dolly Alderton, aflată în top 10 Sunday Times Bestseller, „plină de umor, înţelepciune, delicateţe şi autenticitate”;

* „O minte liberă” de Steven C. Hayes – o carte semnată de iniţiatorul terapiei bazată pe acceptare şi asumare („Acceptance and Commitment Therapy” – ACT) care propune soluţii pe cât de neobişnuite, pe atât de simple, prin care vom învăţa să acţionăm în acord cu adevăratele noastre idealuri.

* „Evoluţia sinelui” de Mihaly Csikszentmihalyi – o lucrare clasică despre cum moştenirea genetică şi culturală din istoria evoluţiei omenirii, corect direcţionată, poate conduce la un echilibru colectiv şi, implicit, la o evoluţie pozitivă a sinelui, pentru o mai bună societate a viitorului;

* „Calea către independenţa ta financiară” – aflată pe primul loc în lista New York Times Bestselling Authors şi scrisă de Peter Mallouk (numit cel mai bun consultant financiar independent din SUA timp de trei ani consecutivi, de către publicaţia Barron’s) şi Tony Robbins (renumitul strateg de business şi speaker motivaţional).

Exit mobile version